Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Za 2 týždne som schudol 3 kg. Je to normlne?

TrainingBoy

to sa neda nikdy presne povedat ale ano zaciatok je rychlejsi aj vdaka tej vode ktoru hlavne na zaciatku stratis viac, potom by to uz nemalo byt take, ale v tomto si nie som uplne isty, je mozne ze vacsie mnozstvo sa na zaciatku straca len v tych drsnejsich dietach, mozno za dalsie 2 tyzdne das dole 3 kg, ale nespoliehal by som sa na to a neprestaval by som len koli tomu ak by to tak nebolo...nesleduj len vahu ale aj mnozstvo tuku

Alex Mason

Aha. No ale kedze chudnem 3kg/2tyzd. ot znamena, ze:

2 týžd. = -3kg
4 týžd. = -6kg

Teda za 5 týždňov schudnem 7,5 kg?

Alebo je iba ten začiatok taký rýchly a potom sa to bude ťahať pomaly?

TrainingBoy

hammel schudol si vodu, nic ine ... je jedno ze si vodu pil, pri nedostatku sacharidov telo nedokaze udrzat tolko vody ... sacharidy drzia vodu v tele... a s travenim to nema nic spolocne, travenie sa "zastavuje" ked nemas co travit, ale aj to je len obsirne povedane, kedze je to zlozity proces neda sa to tak jednoducho zhrnut...tebe sa mohol spomalit metabolizmus, ale pocas toho jedneho dna si to sotva mohol pocitit

hammel

Ja som minule držal jednodňový pôst a pil som čisto len vodu a nič nejedol a za 24 hodín som chudol 2 kg. Mimochodom pri diete sa chudne viac ako pri pôste kde sa neje nič a to preto lebo ak dietujete prijímate málo potravy a organizmus trávi ale pri pôste sa trávenie zastaví takže chudnete oveľa menej