Neustale depresie

Príspevok v téme: Neustale depresie
depression

Zivot cierny, nudny, beznadejny, plny stresu, stereotypu a ziadne sebavedomie...Tak by som mohla ocharakterizovat zivot z mojho pohladu... Nevladzem uz...Nevladzem kazdy den sa prizerat na to ako moj zivot len tak plynie, ako stereotyp zabija, ked myslite neustale na to, keby bolo... Nenavidim sa preto, mam uz toho plne zuby, najrajdsej by som sa niekde zamkla, a isla do kuuta plakat...Kazdy den rozmyslam nad tym aky zmysel ma zivot...Mam 18 a myslim si, ze zivot mi uz utiekol okolo prstov...Som hrozna, neznasam sa, chcem nieco zmenit, nieco mi chyba, proste dalej uz nevladzem...Prosim o pomoc, ale kto mi poda v dnesnej dobe pomocnu ruku? Priatelia? Moji priatelia su len ludia, ktori jednym uchom dnu a druhym von...Citim sa akoby som sa nemala na koho obratit...Mam priatela, mam rodinu mam vsetko, nemalo by mi nic chybat a predsa mi chyba...Nevladzem sa den za dnom len niecim trapit..Moj zivot ubija stres, stale som v pohybe, hlavne pre skolu, a neustale vzdy vsetko beriem vazne...:( Prosim Vas o malu iskru do zivota, neviem ako dalej neviem co vlastne chcem od zivota, moja dalsia chybicka ta moja nerozhodnost ma nuti neustale rozmyslat co je vlastne ta spravna volba a co nie a trva to tak dlho...Citim sa ako clovek bez vnutra...:(

maaana1

Ahojte. Ja mám tiež pocit, že v živote som nič nedokázala, nudí ma takýto život ako žijem. Mám priateľa v nom vidím zmysel svojho života. Ale ked som neni s ním, myslím na veci ktoré som v živote nemusela spraviť a predsa sa stali. Vyčítam si až príliš veľa vecí. Viem že by som nemala, nechcem! No je to silnejšie ako ja. Je pravda že som v živote pred 3 rokmi stratila dosť dôležitú osobu svojho života. A od vtedy to ide so mnou dole vodou, upadám do ťažkých depresii, rozmýšlam aké to mohlo byť keby tu bola. Proste je to ťažké. Pár krát som mala úzkosť k tomu že si ublížim a podobne... potrebujem POMOC

aloegel

v pripade depresii je mozne konzumovat aloe vera gel s broskynovou prichutom a pit caj z kvetov aloe vera. pre viac informacii ma kontaktujte emailom: aloegel@azet.sk

ja40

Enna toto co robis nie je nahodou velmi unavne? To ti myslim si na radosti neprida,ved ty sa ubijas sama svojim myslenim...hm vypni si v hlave to negativne cedecko a sustred sa na sebalasku,opakuj si,ze sa mas rada a aj ini ta budu mat radi...len sa hlavne prestan lutovat a hlavne kontrolovat,ved co si robot,alebo krasna citliva zena?? Hm?

enna

tiez sa stratila moja sebadovera,mam strach z ludi,bojim sa ci konam a hovorim vsetko spravne ,prosim poradte mi ahojte

enna

ahojte,aj ja prezivam uz dlhsiu dobu depku, mam rodinu ,snazim sa mysliet pozitivne aj ked je to tazke ,problemy mam v praci ,takze viem a vcitit,do problemov druhych,tiez si poplacem,modlim,uz som mala kdeake myslienky neviem kedy sa stane zazrak a budem zase ta osoba ,co som bola tiez by som potrebovala nejaku pomoc .dakujem

ja40

Vy asi nepoznate tajomstvo o zakone pritazlivosti,ze? :-)
Takze ak budete vsetci tu vytvarat negativne energie,stazovat sa,lutovat sa a mnohe nezmysly,tak tym to len UMOCNUJETE a viete preco? Lebo na to vyvijate vela vasej energie.
Ak teraz dokazete z negativnej vety premenit na pozitivnu,tak uvidite ake zazraky sa zacnu diat. V prvom rade ale to musite citit a potom sa vydajte na cestu krasnym zivotom,ktory je len a len vo vasich rukach! Cize prestante byt negativni a budte pozitivni...

Takze zivot cierny-nudny-beznadejny-plny stresu je NEGATIVNE
Zivot farebny-plny zazitkov-plny nadeji-plny adrenalinu a radosti je POZITIVNE
Naladme sa spolu na tuto notu a uvidite co sa zacne diat :-)

kiwi3

v prvom rade, ziadne obavy. podla mna si uplne normalna. ziadny zivot ti nepretiekol medzi prsty, je to uplne prirodzene, ze clovek niekedy zacne rozmyslat kam a ako dalej.
v kazdom pripade, mozes byt na seba hrda. si citlivy clovek a ked prekonas to zle, rovnako citlivo budes vnimat aj pekne veci. ak sa ti nieco nepaci, urcite mas silu zmenit to. urcite je nieco, co si niekedy chcela robit. co ti k tomu chyba? staci zacat. ziadne vyhovorky :)
ak mas pocit, ze ti tvoji kamarati nerozumeju, urcite najdes niekoho, kto bude. co tvoj priatel? skusala s sa o tom rozpravat s nim?
k rozhodnosti: riad sa svojimi pocitmi, urcite vies, co je pre teba spravne. a ak aj nie: je lepsie spravit rozhodnutie a zistit ake malo nasledky, ako zit v neustalej neistote. pretoze nabuduce na jeho zaklade uz budes vediet, ako sa rozhodnut. vsetci sa takto ucime.
ale hlavne pokoj. urcite nie si clovek bez vnutra, to vidno uz aj z tvojho prispevku. len si treba vydychnut, odreagovat sa, mozno aj vyplakat, vyjasit, vidiet nieco nove... a potom pohladkat psie usi, pripravit rodicom darcek :), hocico cim sa nebudes koncentrovat len na seba a urcite sa takto sama najdes. ani nezbadas ako prirodzene.

alechandra

Ja pri stavoch depresie robim tieto veci a pomaha mi to:
1. pijem caje: Valeriana a Medovka a Vrbovka ( kupujem ich cez e-shop www.biobody.sk)
2. uzivam magnezium a B6
3. zamestnavam sa nejakou cinnostou ( napr.citanie)

moracin

Ten isty problem som mal aj ja a stale ho ma kazdy v sebe no musis si najst nejaku zabavu len ta ta dostane z depky nic ine nepomaha ver mi ja som tiez vsetko skusal. Daj si nejake zasady na ktore budes hrda a ver si je to jednoduche:) ja si zivot uzivam na plno aj ked nieje vzdy ruzovi no co uz tak to je a tak to bude hlavu hore:)