Už to budú 3 týždne čo som potratila a neviem sa z toho dostať. Veľmi sme sa s manželom na to bábetko tešili ale dopadlo to inak. Od začiatku som mala problémy a nakoniec som v 8. týždni potratila. Najhoršie je, že v rodine budeme mať bábetko len o mesiac skôr ako sme mali mať my a ja to len veľmi ťažko znášam. Nikto z rodiny okrem mamy a manžela to nevie. Nechcela som počúvať ako je to všetkým ľúto, pretože je to horšie a ťažšie ako keď nehovoria nič. Ako ste takéto niečo prekonali, ak sa to vôbec dá? Stále rozmýšľam prečo sa to stalo, či som to zavinila ja? Ako sa budem pozerať na to dieťatko celý život a nemylieť pritom na to svoje?
Potratila som
Smenti,
ja by som ti doporučila preliečiť si vnútorné ženské orgány prírodnými doplnkami, to znamená posilniť celý organizmus, aby si ľahšievynosila bábo.
Ak chceš, zavolaj mi na 0903848498.
ahoje, aj ja som potratila - v 9 tt. pred necelými 2 týždňami... tiež rozmýšľam nad tým, že by som chcela začať s pokúšaním sa o ďalšie bábätko čo najskôr, pre toho kto tak dlho čaká, sú aj 3 mesiace nekonečná doba. My sme sa pokúšali vyše roka - bolo to prvé tehotenstvo. Neviem, či mám čakať tie 3 mesiace - pre istotu... lebo by som si vyčítala keby sa niečo zasa stalo, že to bolo kvôli tomu, že som nepočkala. Je to ťažké...
Keď som sa dozvedela, že čakám dvojičky, rozplakala som sa a začala som sa triasť ako keby boloˇ-50 stupňov. Bolo to od radosti a tak trošku aj od strachu.Velmi sme sa na tie dva malé anjeličky tešili.Mesiace ubiehali, začalo mi rásť bruško a na to že som bola tehotná prvý krát som sa ani toho nebála. Ani vo sne by ma nenapadlo, čo sa stane. Na začiatku piateno mesiaca som dostala pôrodné bolesti a potom sa to stalo. Moje malé anjeliky ma opustili. Bolo to pred vyše dvoma mesiacmi a stále to strašne boli. Nemôžem sa pozerať na spokojné mamičky s bruškom alebo ani na malé detičky, lebo strašne trpím. Nie nieje to závisť, len smútok za mojimi drobčekmi. Teraz viem, že ich potreboval Boh a že sa na nás dívajú z neba, každý deň. Boli to dievčatká.
Katka, odosnobniť sa od túžby mať bábätko...to je taká rada- nerada, nič, čo by ti pomohlo, skôr naopak, veď je to hlúposť...Poznám prípady, kedy žena otehotnela aj skôr ako o tri mes.,dopadlo to dobre, ale dr tvrdia, že by mali prebehnúť aspoň 3normálne menštruačné cykly, kým žena znova otehotnie. To je dobre, že ste zdraví, ale maternica si po tých dvoch potratoch potrebuje oddýchnuť...Rozhodnutie je na vás...
Tincok, mne poradili čakať dokonca polroka...vraj, aby sa to tam dalo trocha doporiadku, aby sa napr. nestalo, že potratíš znova. Veď tri mesiace nie je až tak dlho.
stress a velka telesna namaha skodia pri vyvoji plodu, proto treba tehotne zeny setrit a drzxat ako v bavnke. Musia ale cvicit specialne cviky pre tehotne, hodne spat a spravne sa stravovat.
Pripadne doplnky su mineraly na kosti a rybacie oleje.
ahoj oresanka ja ta chapem tiez ja som sa vydala a hned po dvoch mesiacou som potratila vraj to bolo zo stesou co tomu neverim teraz sa liecim lebo mam cystu ale chcem ti povedat ze ta chapem co prezivas lebo tak som sa citila aj ja bolo to nieco hrozne a ktomu to bolo prve tehotenstvo ale aj ja mam take nutkanie byt zase cim skor tehotna a skusame to s manzelom aby to bolo cim skor aj ked som stratila svoje malicke nevzdala som sa chcem mat druhe aj ked to nenahradi to prve tak to iste prajem aj tebe...neboj spoliehaj sa na Boha a hlavne ver svojemu partnerovi.
Katka 25 /aj ostatné dievčatá/ spolupracujem s gynekológom a môžem vás ubezpečiť,že existuje pomoc v podobe produktov na prírodnej báze.
Ak budete mať záujem,napíšte mi na mail. Napíšem vám viac, prípadne vás nakontaktujem na gynekológa,ktorý pomáha okrem klasickej medicíny aj produktami na prírodnej báze.
chcela som nieco napisat, ale skor som si precitala par prispevkov.
Primavera1 napisala , presne to co som ja chcela tiez.
priatelka pred casom potratila a zacala patrat , preco sa to stava..rozpravala sa s mnohymi odbornikmi, lekarmi, genetikmi... a za takych samovolnych potratov je daleko viac, nez si myslime. O niektorych ani nevieme, lebo skoncia s najblizsou menstruaciou.
To je kruty zakon..selekcie v prirode.
Nie je to pre teba ziadna utecha, ber to ako zitie prirody.
Daj sa riadne doporiadku, dobru vyzivu, pohyb a za nejaky cas donosis krasne zdrave dieta.