Zdravím. Mám problém, bolí ma okolie pupka a mierne pod pupkom je to taka vnútorná bolesť ktorá sa tiahne akoby až do penisu, pri močení je to veľmi cítiť a je to nepríjemné. Postrehol som to najprv keď som sa predvčerom prudko zdvihol zo stoličky a akoby som sa prirýchlo natiahol...alebo tak nejak...akoby tam niekde vznikol kŕč ktorý ešte neprešiel? Netuším o tejto bolesti veľa a nie je o tom veľa ani na googli tak prosím pomôžte mi kto by vedel o čo ide. Pravidelne cvičím a presne v ten deň keď sa mi to stalo tak som poriadne tvrdo cvičil brucho...neviem či to s tým ma nejaký súvis (presílene brušne svalstvo?) ale radšej to napíšem. Prosím poradte mi ďakujem.
Bolesť pupka a mierne pod pupkom?
chalani vyskúšajte " konskú mast ! riadne si nou ponatierajte vajka, penis, pod pupkom, a pomali masírujte (odporúčam tú pálivú - je to velmi príjemné a fakt to pomáha aj pri bolestiach v semenníkoch , prekrvý to celý penis a zabráni k roznym zápalom žliaz! ) ja som to vyskúšal a teraz to robím vždy pred kúpekom ... v kúpelke sa pekne posad na uterák roztiahni nohy, uvolni sa nanes na obe ruky tú mast - zohrej si ju tak že si pár krát dýchni do rúk aby sa mast dobre klzala a venuj sa mu !!! je to to najcennejšie čo máme ! starajme sa o nich ! ( ak budeš mat nakoniec nutkanie k masturbácii je to normálne : takú davku se..na si ešte nevidel! ) odporúčam