Tento týždeň sa odohrala takáto situácia: Moja kolegyňa sa pýtala šéfa, že ako sa bude riešiť jeden problém (nechcem ho pomenovať).... On povedal, že sa toho veľa neporieši.... Ona s ním hovorila takým zvýšeným tónom on bol pokojný.... takže bola napätá situácia ...Bola som tam ja a ešte kolega a kolegyňa. Kolegyňa nás vyzvala , ahy sme sa aj my k tomu vyjadrili ... čakala , že aj my sa ktomu vyjadríme. Oni sa vyjadrili , aspoň krátko a súhlasili s ňou, že takto sa to už nedá ďalej... Ale ja som zo seba nedokázala dostať ani pol slova, nič..... Takže hovorila, či to len on aje nespokojná.... Takže cítim, že som sa mala k tomu aj ja vyjadriť, len ja v danej situácii som nemohla. Tak odvtedy je napätá situácia a cítim , že všetci sa na mňa tak divne pozerajú... Ako na vinnú.... Zhovarali sme sa len tak , ked bolo nutné... ja aj tak toho vela nenahovorím... ale ... Dnes som jej povedala, že chcem s ňou hovoriť....Som jej povedala, že ja v takej situácii nemôžem konať z osobných dôvodov... Ona je sklamaná..... Ćo vy priatelia na to!
Cítim , že v práci sa niečo zmenilo...
Moj nazor je, ze sa sama nedokazes o nicom rozhodnut a si nesvojpravna, cim poskodzujes firmu a ludi okolo seba. Kazdy normalny clovek vie, ze ak sa tu mame vyjadrit k tvojmu problemu, tak ho musime najprv poznat. Ty si ten problem neuviedla, teda nie si schopna samostatneho premyslania. Spravny postup pre teba by bol podanie ziadosti na zbavenie vlastnej svojpravnosti.
ak je riesenie problemu v silach sefa a ak uzna za vhodne, ze ho riesit treba, tak by snad mal sam najst nejake riesenie...a nie cakat na nejakeho rypalka.mozno kolegyne pritakali len preto, ze si to s nou nechcu rozhadzat. netreba vzdy za kazdu cenu ist so stadom....
uznavam, ze v babinci je to niekedy tazkeeeee....
Je to tvoja osobna vec-ako sa rozhodnes-len treba potom aj toto dodrzat a k tejto teme sa neozyvat poza chrbat sefa.Ked si to nedokazala povedat priamo do oci-tak sa nevyjadruj poza sefov chrbat a zvlast nie pred tymi kolegami.
Zalezi vela aky problem ste riesili.Nie pre kazdeho je dolezite riesir nieco co chcu ostatni.
ZELAM TI VELA STASTIA.
ja som mala jednu taku koleginu,ktora stale sa len stazovala na pracu,peniaze-ja som bola stale ticho.A ked k niecomu doslo SKLAPLA A ANI USTA NEOTVORILA A SKOR POTOM VSETKO OTACALA.Ja sa radsej ozvem na miestach ked je potrebne a medzi koleg.sa moc nevyjadrujem vo vsetkom-teraz toho ludia zneuzivaju a oni potom ostavaju dobre a ten druhy je zly.
mas na situaciu svoj nazor, za ktorym si stojis, nemusis prikyvovat a bezhlavo suhlasit s davom .......
že trháš partu :)