mokrý ženský orgazmus

Príspevok v téme: mokrý ženský orgazmus
mokra

ahojte baby, určite sa tu o tom popísalo veľa, ale mám problém neviem rozoznať či mám mokrý orgazmus alebo problém s močom. pred sexom sa vždy vycikám a ani mi nikdy netreba, s terajším priateľom mi to v posteli maximálne vyhovuje, aj keď je pravda že orgazmus som mala v živote len párkrát aj to nič výnimočné ale napriek tomu ma to baví.len problém ktorý mám sa mi stal len s terajším partnerom, s ním je to v posteli iné ako s predchádzajúcim.vždy keď ma palcuje mám pocit že sa pocikám dokonca zo mňa aj vyteká tekutina, moč to určite nie je, pretože ten by smrdel, toto nemá žiadny pach, ale orgazmus som aj napriek tomu nedosiahla, možno preto že som v tom momente v krči a nedokážem sa uvoľniť lebo mám pocit že keby som sa uvoľnila vytečie zo mňa aj liter. tak sa chcem spýtať je to teda nábeh na mokrý orgazmus??? a pred partnerom mi to je blbé

Pomoc123

Chcela by som poprosit o pomoc s mokrym orgazmom ak sa tu najde nejaka ktora je ochotna my pomoc budem velmi rada . Ocenila by som nejaku instruktaz alebo video.

grckagrc

Tak ju proste nevies spravit, priviest k mokracu. Darmo hladas zenu, co si myslis, ze to len tak strieka? Chyba je v tebe, si proste mantavy.

cmuk

je to nieco pekne ked ma zena mokry orgazmus take nieco by som chcel zazit ale sa mi to nedari stou mojou nenajde sa tu niejaka storou by sa to dalo zazit???

malachitka

Baby proste sa toho nebojte. Prvýkrať ked na mna prichádzal mokrý orgazmus nevedela som čo sa deje...myslela som,že sa pocikám,no ked mi priateľ zatlačil podbruško tak som vedela ,že mam proste zatlačiť...a napriek všetkému ako trápne to vyzera a pôsobí,že bude všetko mokré a niekedy nepomôžu ani 2 uteraky tak priateľ nepozna nič viac sexi a vzrušujúce ako môj mokrý orgazmus. Fakt musíte vypnúť hlavu, neriešiť ,čo ako prečo a sustrediť sa iba na ten moment. Nasposledy som ho mala tak silný ,že som striekala možno aj minutu dve,priateľ bol celý happy, mne sa triasli nohy ktoré som mala rovnako strpnuté ako aj ruky. Je to zvlášny pocit,ak nemáš kontrolu nad sebou ale ked to prejde je to úžasný pocit a ten pohľad ktorý na mňa priateľ potom dáva je na nezaplatenie. :)

Ernesto

pre mna osobne neexistuje nic lepsie ako poriadne vlhnuca zena. ten mokry orgazmus som este u zenskej nezazil - myslim poriadny vystrek, ale dlho som si to studoval a skusal som to vyvolat u viacerych ... porazilo by ma , keby som vedel, ze toto sa im v hlave odohravalo a potlacali to

ten tvoj priatel presne vie co robi, preto je to s nim ine ako s predoslymi ... tak mu nekaz snahu a radost ;)

NikaIn

Ludkovia nezabudajte na to,ze pred zacatim akej kolvek sexualnej cinnosti,treba vypnut hlavu a intenzivne sa venovat pocitom.Skusat nove veci,odosobnit sa.Zboznujem ked mam mokry orgazmus a moj partner zo mna pije a este necha kusok v ustach aj pre mna :)

janekMY33

A chlapovy tiez viteka a vady ty to???Nevady ze tak preco by malo vadit aj jemu prave naopak je to super ked zena tecie ako pokazena pracka