Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Náplaste-skúsenosti!!!

Príspevok v téme: Náplaste-skúsenosti!!!
ano-nie?

Ahojte,chcem sa opytat,ake mate skusenosti s antikoncepciou v naplastiach?kamoska ich ma a zo zaciatku jej byvalo strasne zle,no teraz je moc spokojna.No ja neviem,stale mam nejaku nedoveru,zo zaciatku sa jej aj trochu odliepali...ale vraj teraz je to v poriadku.Prosim povedzte vase nazory na tuto formu antikoncepcie?dakujem:)

amerika

to čo si napísala o náplastiach je na smiech
vieš čo by v Amerike vysúdili z firmy ktorá to vyrába?
a ešte niečo v amerike majú vždy problém z toho čo mi v Europe riešime ľavou zadnou.

mia

Baby bola som v Amerike a tam nastala panika, lebo prisli na to, ze z naplasti sa vylucuje dvojnasobok hormonov ako je napisane na baleni.

daja1

no, moja dcera mava naplaste a nestazuje si. nikdy nemala s tym problemy. Doktorka jej ich predpisala, lebo prekonala infekcnu mononukleozu a to jej dost poskodilo pecen. Tak doktorka to riesila nie tabl., ale naplastami. Su vraj setrnejsie a spolahlivejsie, ale aj drahsie. Latka uvolnena z naplaste ide rovno do krvi a neprechadza pecenou.Tak moj osobny nazor: su lepsie, ako tbl. pa,pa

neva

Menšie odliepanie okrajov neznižuje účinok náplaste. Určite je výhodnejšia z hladiska toho, že účinok prechádza rovno do krvi, nezaťažuje žalúdok. Velmi výhodne je, že ju stači vymeniť raz za týždeń.
Avšak ako Ti sadne je otázka, nakolko si ju musiš odskušať sama na sebe. Nie všetkým sadla na 100%.