Prosím vás mate dakto skúsenosti s make up dermacol caviar long stay ,Dermacol GOLD ANTI-WRINKLE BASE-pletovou bázou pod make up a Dermacol INVISIBLE FIXING POWDER -púder
dermacol caviar long stay
S make up-om som veľmi spokojná, zmatňuje, pekne kryje. Korektor je krémový a plní svoj účel dokonale...čo sa týka tej bázi pod make-up ja používam Dermacol satin make-up base a po jej použití mi dobre drží make-up. Fixing powder používam najdlhšie z týchto troch výrobkov a mám po ňom pleť matnú a vôbec sa po niekoľkých hodinách nelesknem ani nefarbi na bielo, ale prispôsobí sa pleti resp. odtieňu make-upu. Celkovo tieto výrobky hodnotím veľmi pozitívne a so všetkými som spokojná. Dobrý pomocník čo sa týka lesknúcej pleti po niekoľkých hodinách po nanesení make-upu sú zmatňujúce obrúsky od Essence.
ten invisible fixing powder je na zmatnenie mastnej pleti a je nefarebny..kupila som si ho aj preto lebo tie farebne sami zdaju ze farbia do oranzovo tento je biely a masti sa mi plet ... spon by to tak malo byt..mno v praxi to ani moc nie je tak...ja pouzivam make-up Vichy Normaid a na to si davam tento puder..mno asi po 3 hodinach mam aj tak mastnu plet a farbi do biela...proste robi bielu farbu....tak toto je moja prax...