Chcem vratit cas....

Príspevok v téme: Chcem vratit cas....
hulagen

Ahojte viem,ze je to blba otazka,ale aj tak. Strasne by som chcel vratit cas,chcel by som byt tak 5 rokov do zadu,je mi hrozne smutno za minulostou a trapim sa pritomnostou a este viac buducnostou...najradsej by som bol tam,kde som bol pred piatimi rokmi,na vysokej,na intraku,ale hlavne bez osobnych problemov.Neexistuje nejaky recept na vratenie casu?

lost

hmm, no tie peniaze asi vskutku nenahradia nic stratene :)
cize stale to bude asi "drahe poucenie"
ktovie, asi to tak ma byt :/ a asi nie :)
to asi uz nikdy nezistim...

lost

vela prace :)
snazim sa to dokoncit "ASAP" cize cim skor to len ide.. aby som potom mohol na Vianocne sviatky oddychovat :)
teraz som asi tak v 5% prace (dnes som zacal), no budem musiet tvrdo makat :D
a riskovat :)
ale bude to stat za to ak sa podari :)

ta3

boze Lost, som akasi nesustredena, este chcem dodat, ze vyhra v kartach alebo na sportke urcite nie je dostatocnym odskodnenim

ta3

Lost, tak si ma trochu upokojil, ked sa to uz trosku meni a nebojis sa riskovat, gratulujem, len tak dalej
a ze kto nema stastie v laske ma v kartach alebo v hre, to som v praxi tiez potvrdila, ako som nedavno napisala

lost

ta3, mnoo byvaval som taky ze som za snami nesiel, ani za materialnym ani citovym.. tak trosicku sa to zmenilo a teraz riskujem vela aby som vela aj ziskal :)
tak v tom case som mal na vyber..
ist za citovym cielom alebo nie..
tak som si vybral ze nie..
neviem ako by som uspel ak by som za nim isiel...
ale ako sa hovori, komu sa nedari v laske dari sa mu v kartach.. :D
avsak otazne je ci su tie karty dostatodnym "odskodnym" :)
ono by som to asi musel presne napisat ako sa to vsetko vyvyjalo aby to davalo lepsi zmysel :)

ta3

Lost, ja myslim, ze vsetko sa deje tak ako to je pre nas najlepsie, vsetko ma svoju pricinu, len u Teba ma velmi mrzi to, ze nemas odvahu uskutocnovat svoje sny, ja som v tomto majster sveta, az na citovu oblast, tam sa mi nedari, idem za svojim snom pevne, nech ho spochybnuje kto chce ako chce, mna nic a nik nedokaze odradit od mojich snov a dokazem aj riskovat, lebo svet patri odvaznym, moja snaha je vacsinou korunovana uspechom

lost

napr ked som bol este ani nie pat rocne dieta, tak sa mi zahadne zhorsil zdravotny stav.. tak som sa na na cely zivot utiahol z realneho sveta, co mi zabranilo "normalne" sa vyvyjat ako "normalny" (alebo "priemerny" ) clovek..
ked si to veznem, a ak sa porovnavam tak som kapanek "divny" (mentalne)
nikdy som nemal odvahu vykonat sny ktore som chcel dosiahnut.
avsak teraz mam pochybosti co/kto je "normalne" a co/kto nie..
kazdopadne tym co som urobil, alebo lepsie povedane neurobil, mi otocilo uz tu spominanu cestu o dost stupnov..
zo zaciatku mi to vadilo ale neskor ani nie.. ale nemozem nevediet ci je to dobre alebo zle..
ale tieto slova nemaju vyznam zrejme, pokial teda nebudem specifickejsi, avsak vzhladom na to ze neviem o aky problem sa jedna u teba, tak len strielam do prazdna a je extra pravdepodobne ze moj problem bude smiesny v porovnani s tvojim..
v skratke som "nezbalil" jednu babu v mladi, ked mi totalne "zblbla" srdce a zarovne aj rozum, a to bola len jedna obycaja fotografia na pokeci.. znie to absolutne absurdne.. ak by som to sam neprezil tak by som si myslel ze ten co pise tie vety na niecom lacnom fici.. doteraz som nepochopil ako som mohol svojej fantazii dovolit niekoho tak extremne zidealizovat, az tak ze mi to zmenilo zivot az tak extremne, ze by som sa nespoznal ak by som z mladi videl svoje buduce "ja"
ale zase... ktovie... mozno to malo absolutne nulovy vplyv na zivot a tak ci tak by som sa (alebo zivot) zmenil..
ale zaujimalo by ma ako BY to vyzeralo ak BY som riesil veci inak, alebo ak by som v ten inkriminovany den nezapol pocitac..
tym sa mi vynara otazka, ako moze tak trivialny cin sposobit lavinu udalosti co meni nielen moj zivot.. (a nie len tak hociako)...
taketo myslienky mi trhaju neurony v mozgu..

ta3

bohuzial, kadeco postvarame a potom nas to mrzi, chceli by sme to vratit spat, ale to nejde, skoda sa trapit nad tym, minulost je mrtva, s tym uz nic nenarobis, akurat, ze sa poucis na vlastnych chybach, buducnost je velmi neista, jedine, co je iste a ma cenu je tento okamih, preto zabudni na veci, s ktorymi nemozes pohnut a rob tak, aby sa podobne uz nezopakovali a zi tu a prave teraz naplno, lebo dnes sme tu a zajtra tu uz nenavratne nemusime byt, ja si to prave teraz plne uvedomujem, pred viac ako tyzdnom mi zomrel manzel, neboj sa, nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byt horsie a clovek toho zvladne vela, ked je k tomu nuteny, vsetky rany sa casom zahoja, vsetko zahladi cas, neumaraj sa vycitkami svedomia, nic nezmenis a sebe otravujes zivot, tak hlavu hore, chlapce a drz sa