Poloha zo zadu - help

Príspevok v téme: Poloha zo zadu - help
m0rni

Ahojte, toto sa bude tykat najme zien ale ak maju aj pani skusenost tak dobru radu ocenim.

Takze s priatelkou vedieme aktivny sexualny zivot uz nieco vyse pol roka, vyskusali sme toho mnoho a je nam spolu fajn, ide len o jednu polohu - zozadu. Skusali sme ju viackrat, no zatial vzdy mi priatelka povedala ze ju to boli. Rad by som vedel preco, pretoze som este ani nebol nadoraz a neprirazal som... Neviete nam niekto poradit ze preco to tak je?

Zaujmave je ze v inych polohach (napriklad ked je hore) ju to neboli pricom ma cely penis v sebe... Viem byt tolerantny a viem sa tej polohy vzdat len mam ju rad tak ak by sa stym dalo nieco robit tak by som bol rad :)

AdamKrt

Sasanka_:

nie som muz. A vychadzam zo statistiky, ze iba 17 percent zien v SK, chodi na pravidelne gynekologicke prehliadky...

www.velkaepocha.sk

Boles moze sposobovat hocico. Ci uz nedostatocne zvlhcenie, alebo viac citliva oblast okolo bodu G, ci nejaky polyp vo vagine. Ak vsak niekto si mysli, ze neda podrobnejsie informacie, tak sa mu dostanu len vseobecne informacie a moze sa len hadat, co mu je.

Preto odporucam gynekologicke vysetrenei a opytat sa na to svojho lekara. Ak povie, ze je to OK, tak sa moze spekulovat dalej. Samozrejmostou by mala byt dobra lubrikacia. Viem si predstavit, ze urcite bolest by mohla byt aj sposobena napr. zostatkom panenskej blany, ked nebola celkom dobre odstranena. Ak by bola zena uzsia, niektore polohy jej mozu byt neprijemnejsie. Zlepsit by sa to dalo napr. masazou hradze, aka sa robi pre tehotne zeny. Uvolnuje to svalstvo a umoznuje roztiahnut vaginu, ked je treba.

Sasanka_

Adam Krt si, zena?? lebo komentujes tu veci, do ktorych sa nevyznas...
Myslim, ze priatelka je sikovna a vnimamava, ze na gynekologicke prehliadky pravidelne chodi, takze nemusi to byt hned nejaky NADOR. Mna to totiz tiez niekedy zo zadu boli. Hoci pri polohe, ked som hore a penis je cely vo mne, nepocitujem ziadnu bolest. Mna to zo zadu neboli vtedy ked som nadmerne vzrusena a uplne uvolnena, inak tuto bolest pocitujem aj ja. preco? neviem, no pre niektore zeny, nie je tato poloha vhodna v kazdej chvili, nech sa priatelka skusi opriet o velku kopu vanksusov, alebo nech si aj v tejto polohe najde pohodlie a dufam, ze sa to zlepsi. A ked bude naozaj vzrusena a poriadne otvorena, skus tuto polohu prave vtedy, ci aj vtedy bude pocitovat bolest.

AdamKrt

A bola u gynekologa na vysetreni ? Keby tam mala nejaky vyrastok/nador, mohlo by ju to boliet... Napr. rakovina krcka maternice vplyvom HPV virusu nebyva az taka zriedkava.