vztah-nevztah...

Príspevok v téme: vztah-nevztah...
denisaKE

Potrebujem sa trochu vypisat a hodil by sa mi nestranny nazor. V zime som ukoncila dlhorovny vztah, pre partnerovu neveru. Dost ma to vzalo, avsak casom som samozrejme pocitila tuzbu mat vedla seba niekoho, kto ma bude mat rad - a ja jeho. Som pomerne atraktivna a o zajuem muzov nemam nudzu. Bala som sa vsak sklamania, tak som si pratnera chcela najst na zoznamke, kde sa ludia predsa len trosku spoznaju, kym sa stretnu. Zoznamila soms a s mojim sucasnym partnerom, dlho sme si pisali, kym sme s astretli, mali sme podobne zaujmy, vkus, zmysle pre humor. Aj stretnutia boli mile...zacali sm espolu chodit, aj ked mame rozdielne zaujmy (on hory, ja kultura). Spociatku islo vsetko skvele, bol pozorny, chcel ma vidiet takmer kazdy den...a teraz...malokedy sme spolu a to byvame nedaleko od seba. On radsej sedi pri PC ako by mal ist so mnou von...ani k nejakemu vyjadreniu citov z jeho strany nedochadza...o spolocne stravenych nociacha leboa ktivitach mozem len snivat...v restauracii mi je zvycajne trapne, pretoze ani neprejavi snahu zaplatit celu veceru (som financne nezavisla, avsak muzi v mojom okoli sa takto nespravaju). Mali sme aj vazny rozhovor a ja som navrhla rozchod, on bol proti...chvilu to bolo fajn, avsak naozaj len chvilu... Neviem co si o tom ymsliet...som pomerne verny typ, nerada sa rozchadzam...toto je valstne len moj druhy vztah. Ale nie som stastna, neviem co si mam o tom mysliet. Mam ho rada...ale naozaj neviem ako dalej :/

AdamKrt

jajka001_:

inak neviem, ci je to typicka zenska logika, ale v tomto sa s priatelkou podobas. Poviem jej, ze nieco chcem a ona ma zacne presviedcat, ze to vlastne nechcem.... :) Hovorim jej, ci si uvedomuje, ze snad sam musim najlepsie vediet, co chcem.

Zaujimalo by ma, kolko zien podobne presviedca muzov... :)

AdamKrt

jajka001_:

no to neviem. Jedno planovala, druhe neplanovala a so mnou zatial nechce. Avsak co ja chcem dieta a chcem sa o neho starat, tak asi nie som rodinne zalozeny, pretoze jedna pani povedala.... :)

rony26

kazdy je naprogramovany na vlastnu spokojnost...zena si tiez nevybera partnera a nezaklada rodinu s tym, ze bude zvysok zivota nestastna, nespokojna

jajka001_

adam - ona je rodinne zalozena, pretoze uz rodinu ma :) ty len zistis, ci si rodinne zalozeny, ked rodinku mat budes, ci sa jej budes aj venovat

rozumiem ti

adamkrt: zakladna chyba tu je v tom, ze kym ja hovorim v rovine vseobecnosti-zo strany pozorovatela, vy hovorite sami za seba. ok, nic to, o nic nejde. mozno vam dojde, o com som hovorila, mozno nie.:) nevadi.

AdamKrt

rozumiem ti
Dnes 13:53

ad chlap naprogramovany na vlastnu spokojnost.... Zase zovseobecnovanie. Kym priatelka vystupuje hodne sebecky, ja pre nu robim vselico i kopec ustupkov. Ona minimalne.

Pohybujes sa asi v tom istom okoli a mala si asi smolu na muzov. Vraj clovek si podvedome hlada podobne typy partnerov/partneriek...

AdamKrt

rozumiem ti Dnes 13:33:

hlupost. Nemozes vsetkych hadzat do jedneho vreca. Priatelku urcite nebudem podvadzat preto, ze druha vari lepsie. Nebudem ju totiz podvadzat vobec, lebo sa drzim hesla, co nechces, aby robili druhi ludia Tebe, nero Ty im... ;-) Priatelka vie varit, ale i keby nevedela, je mi to fuk. Ja varit viem a svoj zaludok, ci rodinku o hlade nenecham.

Este k Tvojim pozorovaniam:
ja chcem s priatelkou deti, ona este nie. Na druhu stranu ziadne dieta nemam, ona uz deti z predchadzajuceho manzelstva ma. Tak kto je tu viac rodinne zalozeny ? :)))

rozumiem ti

rony: a, snaha. tu niekde to zacina aj konci, to je pravda. a este niekde okolo vôle.:) jedna malickost. ak snahu ocakavas, musis ju aj dat. inak to ide do stratena rovnako :)

co sa tyka partnera, kazdy si hladame podla vlastnych preferencii, predstav a povahy.:)