Chcem sa spytat, ci mate dakto podobny problem ako ja.posledne 2 tyzdne neviem co sa so mnoui deje, som slaba, keby som mohla cely den prespim, inak spim tak 10-12h denne, co priznavam je strasne moc!!!! ale ked sa nevyspim, som este horsie na tom.zacala som mat tocaky hlavy, je to daco ako ked ste po opici, lezite a ked zaspavate, tak vas celych toci, hlavou, ocami atd..je to dost neprijemne, mam z toho stach.v poslednej dobe som zacala ma toto tocenie aj cez den.ono mi to tak prejde cez oci a cez hlavu.ocne problemy by to byt nemali...naozaj uz neviem co mam robit, mam 4 rocne dieta, ja mam 25 a bojim sa, ze sa mi daco stane, ked budeme sami doma....teraz som si kupila Saframyl, dake volmopredajne ukludnovaky, vraj dost pomahaju a ze sa ukludnim...ale to tocenie mi neprestava.prosim vas, poradte mi :( dakujem velmi pekne
Tocenie hlavy..
Chcem sa vas zeny spytat na nieco,kde musite byt k sebe velmi uprimne a teda aj uprimne od srdca treba odpovedat...
Mate pocit,ze v zivote nemate oporu tam,kde ju ocakavate? Napriklad vo vasom manzelovi? Od tejto odpovede sa mozme potom odvijat dalej...
Ninik ja sa krútim 3,5 roka a bola som už snád všade z ucha to nemám zbitočne som brala 3roky na to betaserc 24 a nič teraz už nie pol roka a je my lepšie ale prešla som všetko od rongenu , ct, mgr a snáť všetko možné krvné testy, tetanické testy teraz ma čaká znovu mgr a tenp vyšetrenie očné ušné a neviem ...temp sú nejaké mozgové potenciáli , je to nepríjemné s tým žiť no musím mám dve malé deti a manžela.
ninik ja mam tiez tocenie a aj to tykanie v hlave a je to strasne neprijemne sa bojim,ze mi cosi streli v hlave nejaka cievka alebo co
krút.-jana - teda tak to musi byt brutal :((( mne ten dorsiflex fakt ze pomohol.a este si davam na chrbticu vyskocek, tak aj to mi ju dako ulavi...za posledne dni mi je nastastie lepsie.tak som rada.inak ked som v aute tak sa na to nesustredim a nastastie vtedy mi to nerobi...a nemas problemy so strednym uchom?aleboco ti povedal doktor??
Ahojte zažívam to dennodenne a sa ti čudujem že chodíš autom tak to si teda veríš ja sa bojím chodiť aj sama von síce je to už lepšie prejdem už aj sama ale chodím na terapie ale šoférovať by som sa veru neodvážila v tomto stave... tak sa drž dorsiflex mám aj ja ale som ho ešte neužívala prestala som brať všetky lieky a je to oveľa lepšie až na búšenie srdca a to tŕpnutie ale hlava sa pomaly prestáva točiť ja sa točím inak 3,5 roka.. tak sa drž
bola som za doktorkou, vravi ze to je od tej chrbtice, dala mi Dorsiflex a nastastie mi je uz ok....len dnes sa mi stala taka haluz...sla som autom a zrazu mi strpol nos, aj hlava a 2x sa mi nedalo nadychnut...bolo to strasne..potom mi zacalo duniet v hlave a preslo to...ale to bude tiez chrbtica :((( NEPRAJEM TO ZAZIT NIKOMU :(
stat sa ti moze vselico...nahodou sa sklatis na nevhodnom mieste, narazis hlavou na nieco co bude stat v ceste a nestastie je hotove. mas male dieta, neber to na lahku vahu a chod k lekarovi.
chudnkrvnost
uzivam Euthyrox na stitnu zlazu a teraz som si kupila len tie lieky na ukludnenie, lebo uz som fakt z toho zufala...Saframyl sa volaju.vraj dobre pomahaju.bojim sa ze ma obvodna posle na psychiatriu a tam do mna budu tlacit dake chemicke lieky....a z tych tocakov sa mi nemoze nic stat?lebo je to dost neprijemne a mam z toho strach :(
uzivam Euthyrox na stitnu zlatu a teraz som si kupila len tie lieky na ukludnenie, lebo uz som fakt z toho zufala...Saframyl sa volaju.vraj dobre pomahaju.bojim sa ze maobvodna posle na psychiatriu a tam do mna budu tlacit dake chemicke lieky....a z tych tocakov sa mi nemoze nic stat?