Má 20 rokov, priateľku už 3 roky, ktorá ho úplne zmenila. Začal mať ,,kamenné srdce,, na ˇmňa - mamu. Čo s tým?
Dospelý syn
suhlasim so soffa ...to,ze sa Vam vo Vasich ociach vzdaluje je prirodzene...ale to neznamena,ze Vas ma menej rad.Jednoducho zacina zit svoj zivot.Netrapte sa a nehladajte problem tam,kde zda sa neni...ublizite nielen sebe ale mozete poskodit aj vztahu so synom.
suhlasim so soffa ...to,ze sa Vam vo Vasich ociach vzdaluje je prirodzene...ale to neznamena,ze Vas ma menej rad.Jednoducho zacina zit svoj zivot.Netrapte sa a nehladajte problem tam,kde zda sa neni...ublizite nielen sebe ale mozete poskodit aj vztahu so synom.
mozno sa mu prilis staras do zivota tak radsej nekomunikuje nech ma pokoj
presne tak,nechajte svojich synov "normalne zit"..potom su z nich len mamickini maznacikovia,ktori sa ledva vedia postarat o seba a nie este rodinu a deti.uz je dospely.od zien sa ocakava ze v takom veku uz su rozumne a nikto nic neriesi.len vy "maminy s tym mate problem...je to len na ich skodu.lebo ak maju vztah vobec nie su zodpovedny...neberte to v zlom,ale taka je realita.treba si uvedomit ze ste ta 2ha v poradi a jednotkou je teraz jeho priatelka,ktora je zaroven mozno aj jeho dovernicka...
ja mam tiez 20 rocneho syna ,tiez ma priatelku ja s nim tento problem nemam .Ja sa ho nic nevypytujem a ked ma problem tak mi to povie.jeho priatelka je zlatucka a este som nemala pocit ,ze by ho proti mne huckala.Mi maminy sme moc zaujate na nasich synov,ja som tiez neni inaksia,ale daj tomu cas.Drzim ti palce...
ja mam tiez 20 rocneho syna ,tiez ma priatelku ja s nim tento problem nemam .Ja sa ho nic nevypytujem a ked ma problem tak mi to povie.jeho priatelka je zlatucka a este som nemala pocit ,ze by ho proti mne huckal.Mi maminy sme moc zaujate na nasich synov,ja som tiez neni inaksia,ale daj tomu cas.Drzim ti palce...
neviem, co cakas od 20 rocneho chalana.. nechce s tebou mat dlhe rozhovory, t.z. ze ma kamenne srdce? ale preboha. ved taka je vacsina 20 rocnych chalanov. nepripustaj si to tak.
Ale áno, akceptujem, len on sa veľmi zmenil. Odpovedá mi len áno,nie. Nechce so mnou naviazať dlhší rozhovor.. nechápem.
myslim si, ze si neni ochotna akceptovat fakt, ze tvoj syn si nasiel priatelku a uz nie si na prvom mieste ty.