v letaciku pribalovom pri escapelle pisu, ze ak ju uzijem neskor ako 72 hodin od posledneho krvacania, uz mozem byt tehotna a liecba bude neucinna. menstruaciu som mala poslednu od 24.11 do 30.11. o 5 dni neskor doslo k nechranenemu pohl.styku.(nedoslo k jeho vyvrcholeniu, ale bojim sa tych kvapiek o ktorych kazdy rozprava a predsa sa mohlo stat kadeco) dnes, po cca 55tich hodinach od toho som uzila tabletku escapelle. takze som ju uzila 13 dni od zaciatku poslednej menstruacie,7mi den od posledneho dna. takze to bude neucinne? alebo to bude ucinne? celkovo nerozumiem to s tou vetou v letaciku, znamena to, ze escapelle nefunguje ked si ju das neskor nez po 72 hodinach od posl. krvacania? cele s ami to pletie..prosim uvedte ma na pravu mieru, a hlavne, ci to teda ta tabletka bude ucinna, vzhladom k tomu ze som si ju dala v tom "limite" do 72 hodin (skor to neslo :(
vopred dakujem za pomoc
Escapelle-problem, prosim o vysvetlenie
nie, nevyvoláva menštruáciu
escapelle vyvolava menstruaciu?
teda, ze by mi maa prist po niwekolkych dnoch, napriek tomu ze to bolo par dni po menstruacii?
miláčik, ja to ani nejdem celé čítať, hneď na úvod - chyba preveliká ! ! ! ty sa upokoj, a čítaj pozorne ! ! ! nie 72 hodín od posledného krvácania ale 72 hodín od pohlavného styku ! ! ! ak si to zobrala 55 po styku, tak je to ok, samozrejme, účinnosť je cca 80% , tak s tým treba rátať...čím neskôr, tým menšia šanca, že to bude účinkovať...
nabudúce pokoj, 20 krát nádych výdych a potom sito ešte raz prečítať :)))) a sexovať len a len s ochranou !