Bludny kruh

Príspevok v téme: Bludny kruh
kadabra

Cavte ludia mam 24 rokou a beriem MIRTAZEN mam vsak problem nemal som chut do jedla a nespal som teraz uz sice jem aj spim ako tak beriem polku z 15mg ale stejne som smutny,a som dokonca nervozni z malickosti ale az za hranice,, kedisi som bol clovek ktoreho vseci maly radi tesil som sa treraz ja sa proste nedokazem schuti zasmiat nici ma to z vnutra ,,ked som vo vlaku al niekde ,rob si stavy ze sa nieco stane a zalieva ma studeny pot.. je to uzasne ako moze clovek padnut na psychike z 100 na 0 uzasne ... mal som problem z byvalou ja som ju myloval tak moc ze to len moje srdce unieslo ,,a ked som sa snou rozisel zanechalo to namne katastroficke nasledky ,, teraz mam babu ktoru lubkam som snou asi 3 roky ale neviem knej otvorit city ,naplno mam vseebe nieco zablokovane,, sam som to skusal ze uz nikdi nikoho nebudem mat rad a podarilo sa..a teraz to lutujem mal som dost tazke dectvo.. ale ja som silny ,, tyral ma otec ,, matka pila ..a popritom boly ing a mgr,,ptoste ako z romanu,..dakujem za odpovede sry za preklep prave som vstal :d

kadabra

proste mam depresiu ,, dlhodobo a neviem rpesno z coho lebo v zivote sa mi stalo tak vela zleho , proste ale mysl si ze to je z 1 zenskej co som mal dost ma zobral rozchod ,, a nevem sa stim vysporiadat .. co mam rob