Smutok zo vztahu

Príspevok v téme: Smutok zo vztahu
sis27

Potrebujem sa skor "vykecat" zo svojho smutku, ktory momentalne prezivam. Pred dvomi mesiacmi som sa zoznamila s muzom (31), ktory mi ukazal, co je laska a co potrebujem. Vztah sa zacal klasickou zamilovanostou z oboch stran. Cize caste chatovanie, telefonovanie a stretavanie sa raz do tyzdna, potom na vikendy, pretoze byva 70km od mojho mesta. Vsetko sa to skoncilo spravou, ktora prisla ako blesk z jasneho neba. Jeho byvala priatelka (28), (chodili spolu cca 1,5 roka a rozchod inicioval on), ostala po rozchode s nim tehotna. Kym to nebolo na nej vidno bola ticho. Mame to vsak neuniklo a teraz v piatom mesiaci tehotenstva to zacala za nu riesit. Dala vediet potencionalnemu otcovi, ako sa veci maju. On sa rozhodol pre nu. Bral do uvahy fakt, ze je to jeho dieta a to potrebuje oboch rodicov a nechcel ostat ako chrapun, ktory sa vykaslala na tehotnu. Komunikujeme spolu aj dalej, ale uz to nie je take intenzivne, co je samozrejme. Hladaju s byvalou spat k sebe cestu. Mne ostali len oci pre plac, pretoze to bol sok. Da sa ocakavat cokolvek, ze sa moze v zacinajucom vztahu stat a su rozne druhy rozchodov, ale toto bolo nieco ako casovana bomba. Aj ked viem, ze musim ist dalej, momentalne sa moje myslienky stale motaju len okolo toho. Moj problem to nie je, ale tym, ze to byvala nepovedala hned ako otehotnela a zhoda nahod chcela, ze ja som sa s jej byvalym dala dokopy, som ucastnikom tohto ich pribehu. Ze ma spoznal jej nepovedal, aby vraj este viac nezamotal situaciu. Chapem to, ale nechapem zatial, kde sa stala chyba. Budem urcite stastna, ked tento depresivno-smutny cas prekonam, len mam pocit, ze v tomto vztahu nebude velmi stastny.

sis27

Kafik, dakujem. Preboli to, to viem. Ja mu uprimne zelam, nech im to vyjde tak, ako si to predstavuje, lebo dnesna doba vztahom velmi nepraje. On je asi nejaka vynimka, ktora si to v hlave nastavi tak, ze vyzdvihne to, co bolo medzi nimi pekne, aby ta zamilovanost znovu prisla. Alebo k byvalej este malicko nieco citi,preto mu to pojde lahsie, zamilovat sa znova. A samozrejme, ze dieta im v tom tiez moze pomoct. Osudy ludi su rozne a ja sa snazim nemysliet na to, ale posunut sa dalej. A mozno moj pribeh raz niekomu pomoze.

kafe

Sis, nesúhlasím s tým, že - miloval ju raz, zamiluje sa znovu. To sa predsa nedá. Zamilovať sa znovu len preto, lebo on CHCE. Asi mal nejaký vážny dôvod, prečo sa s bývalou rozišiel. Ale dieťa je tiež dosť vážny dôvod povzniesť sa nad niektoré veci.. takže je to stále tak 50 na 50. Môže sa k tebe vrátiť. Ale aj nemusí. Chceš na neho čakať? Byť s ním v kontakte? Premysli si to, lebo aj keby ťa chcel, takýto vzťah už navždy bude o 4 ľuďoch - vy dvaja, jeho deculo a matka decula. Furt budeš musieť brať ohľad na to, že sa bude chcieť (asi) venovať aj svojmu dieťaťu, že bude hľadať kompromisi s jeho matkou (ktoré sa ti nemusia páčiť).. proste už to nebude len o tebe a o ňom. Takže ak sa aj k tebe vráti, vôbec to nemusí byť výhra.. a definitívny rozchod môže byť naopak čosi lepšie (aj keď to na prvý pohľad tak nevyzerá). Držím palce, nech to boľavé obdobie máš čím skôr za sebou.

sis27

Nemyslim si, ze bude mat s tymto problem. Uz ju raz miloval, zamiluje sa znova. Je dobracisko, takze tu bude zalezat skor na nej, ako casom bude vnimat ich vztah. On sa na to diva s optimizmom a stve ho, ze mu ludia vravia skor negativa a odradzaju ho. Zrejme sa po tom "zasahu" este stale neprebral a chce urobit vsetko tak, aby to bolo spravne. O svadbe neviem, a neviem, ci by som to aj chcela vediet.

kdetu

kedy ma byt ich svadba? Do vtedy si to este moze rozmysliet. Chapem, ze sa nechce zle zachovat voci svojmu dietatu. Nech si vsak zrata, ci dokaze byt svojej manzelke verny a milovat ju.