Ahoj,
ako dlho trva v priemere zamilovanost u ludi po tridsiatke? Je normalne, ze zamilovany priatel ma aj po vyse 2 rokoch miluje rovnako ako na zaciatku a sex mu stale velmi chuti? Ma naozaj silny apetit, ale myslela som, ze ho to casom prejde... nevyzera to tak. Niezeby mi to vadilo, len som sa v minulosti stretla s tym, ze to casom vyprchavalo a pritazlivost ustupovala. Dakujem za nazory.
zamilovanost?
Dakujem za nazory... najma tie normalne
Dva roky sú podľa mňa ešte krátka doba.
Toyaja,
ako dlho trva v priemere zamilovanost u ludi po tridsiatke?
Neviem, ci sa na to da odpovedat, rozni sa to od pripadu k pripadu
Je normalne, ze zamilovany priatel ma aj po vyse 2 rokoch miluje rovnako ako na zaciatku a sex mu stale velmi chuti?
Je to normalne a krasne a ak jeho lasku nebudes brat ako samozrejmost, ale budes si ju vazit a plnym priehrstim vracat spat, moze to tak zostat aj navzdy, zalezi iba od Vas dvoch
A kde je problém? Čakáš kedy ho to prejde a ono furt nič? Ach jo.. veď z toho sa máš tešiť. Nikto ti tu nemôže zaručiť že to bude takto trvať ďalšie desaťročia.
A kde je problém? Čakáš kedy ho to prejde a ono furt nič? Ach jo.. veď z toho sa máš tešiť. Nikto ti tu nemôže zaručiť že to bude takto trvať ďalšie desaťročia.
nymfomania je nieco ine :)
urcite nemozes pocitat cely zivot, ze bude zamilovany :D to ti ako vobec napadlo? a chut na sex so zamilovanim priamo nesuvisi
Ano, ja viem zeby ma mal rovnako milovat cely zivot a aj ja jeho, alebo aj viac, ale som realistka :)
celý život to trvat nebude,ale ak budete manželia,život sa dostane do istého kolobehu a možno zovšedne,čo sa týka frekvencie bude jej pomenej,prídu deti, iné problémy,ale milovat by ťa mal stále rovnako.
Ja neprirovnavam sex. apetit k zamilovanosti, ale jednoznacne si mylim, ze ak muz prestava byt zamilovay, tak sa zacina inak spravat aj sexualne.