lahka schizofrenia...?

Príspevok v téme: lahka schizofrenia...?
jenni

ahojte,
mam taky problem a trochu mi to pripomina schizofreniu. ked som v skole, tak som mila, vtipna, mam partiu kamaratov s ktorymi sa bavim ale ani s ostatnymi vacsinou nevychadzam zle. ked som v sportovom kruzku, naopak sa s nikym nedokazem bavit. velmi by som chcela medzi nich zapadnut, ale akoby som nevedela prekonat nejaku barieru. nerozumiem tomu:( este na zakladnej ma posledne roky povazovali za tichu, tiez som tam nemala vela kamaratov..mam viac osobnych problemov.. je mozne ze kvoli nim sa nedokazem bavit s ludmi? niekedy som ticha a inokedy rozpravam vela...
ma niekto podobny problem?

muňka 508

možno maš nízke sebavedomie alebo len sa nechceš s nejakymi luďmi baviť...keď máš takéto dlhodobejšie problémy a myslíš si, že to súvisí so psychikou navštív psychológa a neurčuj si sama nijaké choroby, to ti nepomôže.

swwb

Toto a schizofrenia? Mas vobec potuchy, o com je schizofrenia? To nema nic spolocne ani s tou najmiernejsou formou schizofrenie.

jenni

ved ja si nemyslim ze som dusevne chora... napisala som "lahka" schizofrenia, a ze mi to pripomina schizofreniu. len nechapem preco som taka...to je vsetko

lioness_01

ach jaj , jenni... schizofrénia je hodne zložitejšia a horšia choroba ako len že sa v športovom krúžku nevieš baviť, s ľuďmi...
nestraš so schizofréniou prosím ťa, je to jedna z najhorších a najzničujúcejších chorôb vôbec (podľa mňa)

mimochodom, schizofrénia sa síce ľudovo nazýva aj rozdvojená osobnosť, ale ono to fakt nefunguje tak ako si to popísala ty

buď rada, že si zdravá

sisa123

tak toto ma mila moja od schizofrenie velmi daleko, proste asi nema sebavedomie, to je cele, alebo proste je to aj u inych tak niekde kecaju a niekde nie, taky je zivot a treba to akceptovat a nevymyslat si diagnozy

sisa123

tak toto ma mila moja od schizofrenie velmi daleko, proste asi nema sebavedomie, to je cele, alebo proste je to aj u inych tak niekde kecaju a niekde nie, taky je zivot a treba to akceptovat a nevymyslat si diagnozy