Ahojte,takže začnem tým že mám 20 rokov a už 2 roky som zaľúbená do jedného chalana ktorý pre mňa znamená naozaj veľa. Najskôr sme boli najlepší priatelia, potom aj niečo viac a boli časy keď aj on bol zaľúbený do mňa. Potom si však našiel priateľku,na ostatných kamarátov sa vykašlal(aj na mňa) a popravde nezaujato môžem povedať že tá jeho priateľka je velká sekera. Ona sama mu zakázala chodiť s von s kamarátmi, chodiť na všetky akcie a žiarli už len keď sa na neho niekto pozrie. Po istej dobe čo spolu chodili ju začal podvadzať so mnou a vtedy som si uvedomila čo som stratila. Veľmi som sa do neho zaľúbila a bola by som ochotná urobiť čokoľvek. Potom ako sme sa pár krát spolu stretli a ja som prežila najkrajšie okamihy v mojom živote, on ostal stále s ňou a videla som že sa s ňou ani nemieni rozísť. Rozhodla som sa teda ukončiť svoje trápenie a začala som chodiť s jeho najlepším kamarátom. Tento človek tiež pre mňa znamená veľa, mám ho rada ale jednoducho to nie je tá pravá láska. Náš vzťah ma nenapĺňa a aj keď sa snažím nedokážem sa poriadne zaľúbiť. Prosím poraďte mi, príde láska neskôr? Pretože nechcem ublížiť tomuto človeku
Chodím s jeho najlepším kamarátom
podľa mňa láska nepríde, skôr si len na neho zvykneš a budeš ho mať rada povedzme ako najlepšieho kamaráta a myslím že mu ubližuješ práve teraz, a ak ho opustíš tak mu spravíš len dobre, a on si bude môcť nájsť dievča, ktoré ho bude naozaj ľúbiť a on ju
zneuzivas ho lebo mu klames. mohol by ist dalej a hladat zenu ktora o neho bude stat. tebe by vyhovovalo chodit s muzom ktory klame ze ta lubi, a len caka na nieco ine?
Poznám veľa párov,keď spolu začali chodiť,jeden ľúbil menej a teraz? Sa ľúbia rovnako,oveľa viac a možno práve ten ktorý na začiatku veľmi nechcel, teraz nechce o toho druhého prísť. Takže mojím snom,je takto raz dopadnúť :-) a keď ho nechám? Zasa celé dni preplačem,budem sa ľutovať a terajší priateľ mi aspoň z časti pomáha zabúdať na toho predchádzajúceho. A ako ho zneužívam? Veď on ani len netuší o mojích citoch k tomu predchádzajúcemu...
zbytocne natahujes cas a v podstate ho zneuzivas. povedz mu pravdu.
Tak jasné že keď ju začal podvádzať tak mi bolo hneď jasné,že to ako jej vyznáva lásku nebude asi naporiadku. A tiež mi došlo,že kedže asi náš "vzťah" nemienil rozvýjať, asi sám nevie čo chce. Ale mrzelo ma to, a ako ste napísali túžba a vášeň zvíťazili. Prečo zotrvávam v tomto vzťahu? Lebo som to už začala, terajšieho priateľa si naozaj vážim, mám ho rada, zasa nemôžem povedať že k nemu necítim absolútne nič, ale nie je to to, čo každý od vzťahu čaká. Neteším sa na neho,keď spolu niekam ideme, necítim tie "motýliky" v bruchu keď som s ním. Dokážem sa s ním však porozprávať o čomkoľvek, zasmiať sa,ale to je všetko. Najhoršie je že ma ani nepriťahuje, a keď ma ide pobozkať tak to nie je ten zamilovaný bozk ktorý mu ja opätujem. Veľmi sa preto trápim, lebo viem že už teraz robím chybu. Mala som asi hneď na začiatku ukončiť niečo, čo nemá zmysel,ale teraz kedže je on zamilovaný a podľa toho ako sa správa a hovorí,asi by ho to veľmi ranilo. Skúsim ešte vydržať nejakú dobu, zatiaľ sme spolu 2 mesiace (až,len??)
Vo vzduchu skandal visi:-) Sranda,neber si vsteko tak k srdcu.Ved ani toho chalana nepoznas:-)
"po istej dobe čo spolu chodili ju začal podvadzať so mnou a vtedy som si uvedomila čo som stratila"...ty si si hlavne vtedy mala uvedomit co je to za charakter a zamysliet sa nad tym ci ti chalan co podvadza priatelku za nieco stoji...ale ok, tuzba, vasen alebo nieco ine nadpozemske zatienili rozum a stalo sa...no a suhlasim s jajkou, laska nepride z cista jasna, z niecoho musi pramenit...a tomu cloveku, ktoremu nechces ublizit uz istym sposobom ublizujes...a ked ta ten vztah nenaplna preco v nom vlastne zotrvavas?
nie, laska nepride neskor
stale mas v srdci toho druheho
a s tymto nechodis z tych spravnych dovodov