no neviem,ale na bradavkach a mi robia "gulicky" ktore ked stlacim,tak mi z nich vyjde dost vela takeho,jak z vyrazky.Tym padom si myslim,ze sa mi robia vyrazky na bradavkach... je to normalne? nie je to prejav rakoviny? :(
Je to normalne?!?!?!
vranka - ja som tiez zacala uzivat hak a tiez potom krvacam.. vraj je to prvy mesiac az dva bezne
myslite si,ze sa da hned po mesiaci zacat novy vztah po rozchode so 6 rocnom chodeni s jednou babou?
baby poradte mi co mam robit, ked mam vtiahnute bradavky. gynekologovia mi nepomohli
ja som na gyndu isla prvy krat v 16 tusim... v prvom rocniku na strednej... takze v tomto nevidim problem... myslim, ze by ti pomohla kludne aj tvoja detska lekarka....
neda sa s tym ist radsej ku detskej doktorke? budem mat 17
chod sa poradit s gynekolozkou.... ja by som si take zasahy na bradavkach nerobila... ostatok prs to ano, tam sa sem tam vyskytne vyrazka, ktoru sa nebojim "vypucit"... ale na bradavke... to by som teda nerobila....
no hej,ale ja ked to len lahucko stlacim bruskami prtov tak mi to ide vonku, a neboli to. je to take hustejsie,biele,nesmrdi to
to by som teda nerobila!!!!! nevytlacaj nic co je na bradavke!!!
mozu to byt take tie tukove zhluky pod kozou... a tie su na bradavkach normalne... teda pokial nehnisaju alebo take nieco... bradavky nemusia byt uplne hladke...