Aky je Vas nazor?

Príspevok v téme: Aky je Vas nazor?
Zvedava111

Ahojte...co si myslite o tom,ze chlap, ktory ma asi 5 mesiacov babu-nie su spolu moc casto,on chodi do skoly v CZ,ona SK..on chodi za nou na vikend a vzdy,ked je sam v CZ,travi kazdy vecer na pokeci v sexzoznamke. Donedavna ju ani nepriznaval,az teraz tak nejak. Pred nou mal dlhorocny vztah (s tou babou aj zil) a vlastne mu skoncil kvoli tejto,s ktorou je akoze teraz. Pretoze tu dlhorocnu s nou podviedol a po rozchode sa za nou zacal vlacit. Tak co myslite,aku to ma perspektivu?Resp.aky mate nazor? On ma 28,ona 23.

lost

Ten si vazi svoje partnerky menej ako ja nasich politikov.
.
.
.
.
.
Podotykam ze radsej by som zachranil topiaceho sa potkana :)

AdamKrt

Zvedava111:

co chces pocut ? Pri takej frekvencii je vysoko pravdepodobne, ze to neberie ani ako vztah, ale len zenu, ktoru pretahuje a hlada si vztah, alebo dalsie na pretahovanie... Keby mu stacila jeho partnerka, tak nepotrebuje sa zoznamovat s dalsimi...

bibi123

ak chlap travi cas na zoznamke, tak mu nieco chyba a hlada to, co mu chyba, takze asi sex... inak kamaratka nasla nahodne na zoznamke svojho exfrajera, tak som jej dala svoj 10rokov nepouzivany nick, aby to nebolo napadne, ze je prave cerstvo registrovana a tak si pisali a vyzistila, ze hlada neviazany sex... skus to zistit podobnou metodou

Zvedava111

Adam, ja nie som ta,co to rozbila

A pytala som sa na nieco ine. Zaujimalo ma,co si myslite, ze ako ten chlap berie tento novy vztah...

kafe

Moj nazor? Dlhoročnú priateľku podviedol s tou, s ktorou je akože teraz - he-he, no buď s ňou je alebo nie je. Byť s niekym AKOŽE.. to môže byť zaujímavé.
Chlap stojí za prd a tá kočka taky tak. A ich vzťah je presne taký, aký sú oni dvaja.