Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vydrzi vztah na dialku?

Príspevok v téme: Vydrzi vztah na dialku?
ArticokaMR

Chcem sa spytat aky mate nazor na vztah na dialku? Ma takyto vztah vyznam? Ja studujem na VS na Slovensku, moj priatel studuje v Anglicku. Je tam na 3 roky. Spravi dialka vo vztahu svoje a casta nepritomnost vztah natolko ovplyvni, ze sa rozpadne? Viem, ze statisticky je to tak, ale chcem vediet vas nazor alebo osobnu skusenost. Dakujem :)

cica3333

ono ako sa to vezme ,,,časom zide z oči,zide z mysle ,,,ten vsťah to poznači,lebo ochladne,,,ale pokial chcete pokračovať po tych troch rokoch vo vsťahu na blizko:))prečo nie,,,poznam pripady partnerov,ktory si doveruju a funguje im to tymto sposobom dlho,,,lebo povedzme si pravdu,,v dnešnej dobe vela ludi ide za pracou do ineho štatu a niektorí aj manželia?!to by sa každy par musel rozisť takže tak,,vy dvaja najlepšie viete čo k sebe citite a či sa citite na takuto skušku,lebo vermi skuška to bude teda riadna:))

AdamKrt

Dost tazke je to i ked je ta dialka o hodne blizsia. Ked sa este aj malo vidite, za ten cas sa clovek zmeni. Ked ste jeden pri druhom stale, nevnimate to. Ked sa vidite raz za cas, zmena je velka. Ako sa clovek meni, menia sa mu nazory, vkus, preferencie a vselico ine... Sam mam vztah na dialku a poviem to tak, ze keby sa nam s priatelkou ten vztah rozpadol, uz nikdy by som do vztahu na dialku nesiel.