Ja nemám s RX-extreme skúsenosti, ale beriem tabletky na zvysenie libidá/erekcie \"Wup\" a je to ovela lacnejsie a efektivnejsie. Kazdy den si dám 1tbl. Ked chces dam ti e-mail, kde si mozes lacno objednat, alebo maju aj Viagru tiez velmi lacno.
RX extreme je jednoznacne najlepsi produkt uzival som ho viac ako pol roka aj kombinoval s maca fresh..a je to paradna vec...nekupujte ziadny vimax pills ani xtrasize ani podobne kokotiny ...to su len vytahovaky penazi z kapies...vigrx..som este nemal cest vyskusat ale aj na to su pozitivne ohlasy...este aby som nezabudol aj eregma plus je celkom statocna a ajked nema na rx extreme ale je to v podstate jej podstatne lacnejsia kopia ale tazko takto opisovat ucinky kazdy ma ine telo ine na kazdeho ucinkuju ine veci :) a najvecie plus je aj to ze nieje to len na penis ...celkova vitalita organizmu ked posilnujem tak ovela viac znesiem fazickej zataze az nenormalne okolko viac..p.s. tabletamy penis nezvecite ani nepredlzite ...to su len doplnky ..tak ako aj svaly aj penis je hladke svalstvo a ustavicnym trenovanim sa da vymakat a tieto produkty vam len mozu pomoct urychlit vysledny efekt o ktory sa usilujete :)
ja som uzival rx extreme, ale ziadna zmena az nato ze ta erekcia je neporovnatelna a tak isto aj vydrz pri sexe to je super. uz po 3 tom dni som tomu nemohol uverit co to robi :) ale ja osobne si myslim ze to penis zvacsit nedokaze. a nielen tieto tabletky ale vsetky. skoda ze je to take drahe vsetko no ale tak co uz predajcovia si dobre uvedomuju ze ist s cenou dole by bola pre nich hlupost ked maju taku vysoku klientelu. ja osobne si tie tabletky urcite este niekedy kupim ale beriem to fakt iba ako dobry doplnok stravy, je tam 21 prirodnych latok, teda aposn dufam ze je to tak ako uvadzaju, to ze mi este "narastie" o 10 cm ked to budem jest rok uz necakam :D.
Mam ziadostivu partnerku a tak aby som stihal som musel pohladat nejaku podporu. Som za zdravu vyzivu, takze som isiel po prirodnych produktoch a hlavne ucinnych asi pri mojom tretom nakupe som natrafil na VigRX a RX-extreme, kupil som si oba - pre istotu a kombinoval som ich. Ucinky mozem zhodnotit na jednotku, neviem ktory produkt mi zabral viac, ale ich kombinacia mi pomohla ku spokojnosti mojej aj priatelkinej. Rozhodol som sa pokracovat
Uzival som RX-extreme, mam manazerske povolanie a preziva som obdobie, kde som bol pod strasnym tlakom. A to odzrkadlilo aj na mojom vykone, tak som si o zaobstaral....pomohlo mi to, erekcia sa vratila do normalu, bol som spokojny