Pre studentov farmacie: ako by ste ohodnotili tuto skolu, nakolko je narocna podla vas? Dokaze ju zvladnut aj priemernejsi gymnazista?
Farmacia
moja sesternica je v prváku na farmácii v Čechách a od kedy tam je, odvtedy som sa s ňou normálne neporozprávala, lebo je to moc náročné... takže asi tak... a samá chémia, fyzika a pod...
ano vsetko sa da ak sa chce, aj ked ti to nejde ako by si ocakaval/a..ja mam skor opacny problem, mna to aj bavi, celkom chemiu ovladam, ale mne sa strasne nechce. prave mame skuskove a ja rozmyslam ze ako dlho som uz hore (cize kolko hodin som nespala ci si netreba pospat :D), ci netreba navarit (prave som dovarila), ci netreba upratat a vlastne naco sa namahat cinnostami - staci chatovat. a takto dni ubiehaju a ubiehaju a skusky stoja stoja..katastrofa s tou mojou lenivostou!!
ako hovori smajlik treba sa snazit a vela vela sa ucit ...ja som v chemii nejaka dobra na gympli nebola ale na farmacii som to dohnala tak sa neboj vsetko sa da :)
ahoj,
farmácia je náročná škola, treba sa aj počas semestra učiť..ale dá sa zvládnuť ,hlavne keď ta bavia veci o čom sa učiš.
osobne si myslím, že chémiu treba dosť dobre vedieť,a musí ťa to dooosť baviť už na gympli..
ako pocas gympla? no vo stvrtom rocniku po mature sa ucit na prijimacky ale inak ani moc nie..
a treba sa na to pripravovat uz pocas gympla? nejake doucka, pripravne kurzy a tak? lebo ide to dost do penazi, tak ci nestaci aj nejake samostudium...?
Ale ten priemerny gymnazista musi mat talent na chemiu...
skola je to dost narocna, same ucenie, ziadne prazdniny a ano zvladne to aj priemerny gymnazista ked bude chciet a bude sa snazit :)