Opuchnuta predkozka

Príspevok v téme: Opuchnuta predkozka
pazitkac

niekde som sa docital ze pri predcasnej ejakulacii moze pomoct aj ked sa nosi odhaleni zalud, ze to znizuje jeho citlivost, tak som to vyskusal praktizovat a hned po prvom dni mi cela predkozka spuchla a teda nie malo, a nejde stiahnut naspat. viete mi nato nieco poradit? olebo odpuchne to same, aj ked sa to teraz stale drazdi o trenirky?

jnhc

rovno bez na pohotovost, mam kamarata urologa a minule mal rovnaky pripad, len chlapec to uz nosil tak par dni. vtedy mi kamarat vysvetlil, ze to treba okamzite riesit, lebo sa znizuje prietok krvi do zaluda.

pazitkac

pojdem s tym asi k obvodakovi a ten mi asi da odporucenie k urologovi.., len mam troska obavy ak by ma aj obrezali ze to bude vyzerat hrozne, pripada mi ze ti doktori aj vedia aj su v tom dobri co robia, ale beru ludi ako nejaky material alebo co a len splnia ucel ale casto dost odflaknuty...:(

dr.sova

synovi mojej kamošky sa stalo to isté, museli ísť na pohotovosť, a tam im povedali, že prišli v poslednej chvíli, inak by ho museli obrezať!! takže by som ďalej nečakal, samé to asi neodpuchne...

pazitkac

mate naozaj si to cenim ze sa mi snazis poradit ale vez mi ze ja tu predkozku nemozem pretiahnut naspat, je to ako pneumatika, uplne napuchnute, skusal som to a nejde to, aj ty keby si to videl bolo by ti jasne ze to nepojde je to fakt strasne spuchnute

pazitkac

nie nie urcite nemam fimozu, ide prevliekat hladko, akurat ze ked som ju nosil zvlecenu cely den, asi sa to nejako podrazdilo o trenirky tym stalim suchanim ako som chodil a teraz je opuchnuta a ja ju nemozem vratit spat, nejde to kdeze je ako pneumatika, mozno ten tea tree olej by pomohol len neviem ci si tam nieco davat aby som si este horsie nespravil :(

mate59

snaž sa ju dostat naspat.Tvoj problém určite spočíva v tom, že máš fimózu,ak nejde hladko prevliekať.Potom skús detský olejčekalebo Tee tree oil.Daj ju ale spat,a až sa ti to vylieči,skúšajznova preťahovať, resp. nosit ju za žaluďom.

pazitkac

Prosim, vazne mi neviete niekto poradit? Stale to nespuchlo. Mam to natierat tea-tree olejom? alebo to mam macat v repiku? alebo?