hram futbal ale na zapase mi nieco ruplo v kolene a teraz ho mam nestabilne a bojim sa spravit prudsi pohyb lebo mi to tam stale puka. Citim ako by mi tam nieco preskakovalo a neviem ako to mam liecit.
bolesť kolena
Môj priateľ mal prednedávnom úraz- tiež boli z toho problémy s kolenom, bolesť, opuch. Je športovec a veľmi ho to štvalo,že vypadol z tréningov. Viem, že lekár mu poradil na rýchlejšie zhojenie wobenzym. Treba sa určite spýtať lekára.
zdravím...v hale na turnaji som spadol na kolená..a ptm o týzden na tréningu ma pichlo v kolene..a trz nemozem utekať..čo mam robiť?...ortoped mi povedať ze mam ist na magneticku..ale ked mi nim hýbal tak ma nebolelo!
u ortopeda som bol pred priblizne dvoma mesiacmi ani mi neurobil rontgen len mi to skusal a povedal ze mam poskodene vazivo v jablcku co si ale nemyslim skor mam pocit ze je to ta chrupavka doktor povedal ze moze mi dat tabletky za 20 eur alebo injekcie za 160 eur a to neviem ci by mi pomohlo a len tak vyhodit 160 eur tak to nie ale stale som na tom tak isto vobec sa to nelieci
Marek mesiac na obnovu chrupaviek a vaziv je malo, bolo by dobre keby si zasiel za ortopedom , nech Ti predpise injekcie kyseliny hyaluronovej- pichaju sa priamo do kolenneho vazu a su scasti hradene pacientom. Inak velmi dobre je k tomu uzivat aj aloe s obsahom chondroitinov,chondrosulfatov, MSM a vitaminu C . Tu bandaz nos nielen pri sporte ale aj pri beznej dennej cinnosti aby koleno bolo stale spevnene. Na noc mozes skusit konsku mast, teraz o nej bezi reklama. Skratka ries to z vnutra a aj zvonku. Este taky "babsky" recept - cestoviny ked ich uvaris, neoplachuj vodou alebo ich nechaj uvarit v polievke.
Bola by dobra aj konzumacia zelatinovych vyrobkov, keby neobsahovali tolko farbiv.
No navstivil som 2 doktorov jeden pevedal ze mam poskodene vazivo v jablcku a ze mozem hrat aj futbal s bandazou ale nemozem druhy ze nieco s chrupavkou ale stale neviem lebo 2 mesiace som doma bez sportu a nic mesiac jem nejake vitaminy na spevnenie klbov ale stale som na tom tak isto a neviem co mam urobit aby som uz mohol hrat ten futbal
merek6366> skus ist za lekarom, on ti povie ;) ale vazne, chod si to dat vysetrit aby si nedopadol ako ja