Ukrutna nahla bolest v nohe - cim to je?

fadel

Mam bolesty na pravej strane zadku,najprv ma bolelo v kolene a potom mi to preslo do zadku mislel som ze je to svalovka ale nie je porady mi niekto co to moze byt?niekedy nemozem normalne chodit tak to boly ......................dik za odpoved ....prosim na moj email
Robertzigmund1984@gmail.com

RNG

Zapal nervov je obvykle vec viralnych nakaz, najma tych co nosime cely cas v tele(HSV1, HSV2,VZV, EBV, CMV...)
Adresovat to treba zvysenim viralnej imunity, to som tu pisal uz X krat.
Mozete si to vyhladat.

opalka

dakujem za rady
obliekam sa dobre, nie som z tych dievcat, co sa pre krasu nechaju podchladit. Je ale pravda, ze v praci ma minule dobre prefukalo :(
a este ma napadlo, ze priatel ma masirovla minule, ci mi nemohol nieco zacviknut, ale myslim, ze skor som nachladla

a s tym co? k lekarovi, ci sa to da aj doma nejak preliecit?

este raz velmi pekne dakujem

kafe

opalka, môžu to byť kríže (alebo chrbtica). Ak nosíš napríklad bundu do pása v tejto kose, tak si jednoducho prechladla a seklo ťa v krížoch. Vôbec si sa nemusela nejak fyzicky namáhať, samotný chlad toto dokáže spôsobiť. Tiež bolesť môže vystreľovať, teda bolí ťa bedro, píšťala, ale problém je v chrbtici. MOŽNO.
Skús rehabilitačného doktora, dostaneš aj procedúry (lepšie ako lieky). Vypýtaj si výmenný lístok od všeobecnej alebo sa poraď s ňou, nech ťa pošle niekde. A veľa zdaru, nech to prejde.

opalka

len bolest
na zadku to citim tak,ako ked mas trosku svalovku,ale nemam mat z coho a to by som mala asi aj na druhej strane nohy
no a od zadku to vystreluje az po koleno a ked naplnem tohu,alebo sa zohnem, tak az do pistali...... :( dost neprijemne, aj ked len tak sedim, tak to trochu citim, ze mi tou nohou nieco "ide"