Bozkavanie.. poradteee

Príspevok v téme: Bozkavanie.. poradteee
maťkooo

Ahojte Volam sa Maťo mam 15.Prosiiim Vas, všetkych ktorí ste sa už bozkavali, mam kamaratku ale piseme si uz spolu dlho... amozno stoho nieco bude...no a ma prist kumne domov.. povedali mi ze ked budem sam doma,.. nech jej zavolam a ona pride kumne.. vraj mam vypozicat nejaky film a budeme kukat... a ked dojde ku bozkavaniu tak ja asi nebudem vediet co robit, mam taky strach ze to poserem...nikdy som sa nebozkaval.. neviete mi poradit viete ked prvy krat mam pouzivat aj jazyk alebo len pery alebo co ja vobec neviem co mam robit pomooc pls.... DAKUJEM VSETKYM

slusny_muz

Matko neboj to pojde same, ani nebudes vediet ako...hlavne sa nestresuj, ja ked som sa bozkaval prvy krat tak frajerka povedala, ze sa dobre bozkavam, ze som to musel uz vela krat robit...tak som trosku "povyrastol"....vela stastia

luciiinka

neboj sa:))), sadni si k nej blízko, no a tak v priebehu filmu ju môžeš obchytiť.
mňa môj priateľ pri filme chytí za ruku alebo za koleno:) a hladí.

maťkoo

Dakujem vam dievcata !!! hej a co mam robit jak budeme pozerat film ? mam ju aj obchytit tak okolo viete jak myslim ne ?
a co tak na vas dievcata zabere ;)
Bojim sa ze daco poserem

nika :)

Aj ja si myslím to isté.Hlavne buď prirodzený.Ničoho sa neboj.Príde to samo.Nechaj to na náhodu.Určite to dobre dopadne.dobrú zábavu ti prajem...

luciiinka

:) takýto problém mali určite všetci.
no tak zo začiatku by to mali byť len také nežné bozky a podľa reakcie kamarátky zistíš, či chce v tom pokračovať. tak k tomu pridáš aj jazyk:) neboj, budeš vedieť. a predsa každý sa bozkáva trochu ináč.