Ahojte, chcela by som sa s Vami poradit o postielke pre moju 14.mesačnú dcéru.Zatial spáva v klasickej destkej polohovatelnej postielke, ale napriek tomu, že už sme jej aj dole doroili co najnizsie polohu na matrac obávam sa, že aj tak onedlho jej bude zasa hrozit ze z nej vypadne. A tak rozmyslame aku postielku jej kupit, pretoze na takuto uz je velka, ale zasa na klasicku postel je este malicka a nejako neviem ani na nete najst stranky s nejakymi postielkami pre deticky v jej veku na ktorych by mohli spinkat pokial nebudu valke na normalnu postel. Tak ma zaujima ako ste to vyriesili so svojimi drobcekkami vy..vdaka
detské posteľky
predavaju take znizene postele, pekne, s ochranou na okrajoch - zvysene, aby dieta nevypadlo
ale to je tiez take docasne na cca dalsie dva tri roky
mne sa pacia tie co su poschodove , nie prilis vysoke - pre istotu, dole je priestor na hranie - ako bunker, alebo aj ulozny priestor, pripadne stolik, stolicka
pozri v Ikei a tak
Este nemamickujem, ale ked budem, chcem postielku 4 v 1.
Take cosi:
www.sears.com
Da sa vyuzit az do tinedzerskeho veku dietata. Zlozi sa ako postielka, cez den moze sluzit ako gaucik, postielka pre deti predskolskeho veku a neskor ako normalna, velka postel. Tie ohradky su odnimatelne.