Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vreya..

Príspevok v téme: Vreya..
Laura89

Bola by som stastna keby ste sa so mnou baby poradili... ake skusenosti mate s antik. Vreya..uzivam 1.blister uz som na konci...na zaciatku bolesti prs ake som este nemala nikdy ani pred menzesom. a aj bolesti hlavy ano tie boli tiez dost silne. A mavam bolesti v podbrušku- dost casto..

a okrem toho sa mi zmenil vytok..ktore vôna a tekutejsia konzistencia(hlavne posledne dni ) sa mi nepozdavaju...

viem ze telo si asi este zvyka. takze asi mam pockat.. este uzit..2 blistre a potom sa uvidi hm..? Dakujem za kazdy Váš prispevok....

Chcem vidieť iba dobré rady v tejto téme

a este pisu ze by sa mi mala...zlepšit plet u mna je to vsak presne naopak ..vyrazky mam teraz o nieco viac a su bolestive..:-(

( verim ze sa to este zlepší všetko ..) V minulosti (1-2r dozadu)som uzivala..inu HAK a nemala som taketo priznaky..

a este sa mi raz po sexe stalo ze som ju mala dost nepekne opuchnutu..to sa mi nikdy nestalo este.
Dakujem baby...

GabikaR

Beriem Vreyu tri mesiace. Hlava ma z nej vôbec nebolí, nič také som nepostrehla. Ani som nepribrala..dokonca som par kg aj schudla ale zo začiatku som mala dojem že zožeriem všetko čo vidím. Tak som sa aj kontrolovala viacej. Negativum vidim v tom že kramy mi nikdy nechodi na deň presne jak by mali. 2-3-4 dni po vysadení ako kedy. A teraz po zjedení tretieho blistra mam dojem že ani nepride. Tak uvidím. A zo začiatku ma neskutočne boleli prsia. Ale ako výhoda. Narastli mi z nej prsia. Priateľ to tieť vidí ako veľké plus :D

Kinguci

tyyrins, JA som brala tu sunyu.. za 3mesiace som pribrala min 5 kg. Mala som stale hlad, nervozna a taka naladova, no a plet som mala este horsiu.. teraz zacnem brat vreyu tak som zvedava, lebo predtym som brala chloe a s tou som bola velmi spokojna :P

tyyrins

Aoy na každého anitka pôsobí inak. Ja som z vrey pribrala 6 kg. A neskor mi začali bolesti hlavy tak som ju vysadila. A teraz začínam brať sunyu tak uvidíme teda :-)

tina2111

Ja som brala Vreyu 2 blistre, za tú dobu som pribrala asi 4 kg bez zmeny stravovacích návykov, pleť v pohode, ale náladovosť, bolesť prsníkov a nepekný výtok....je mi jasné, že na každú pôsobí inak, a ak sa nájde, niekto, komu pasuje, dajte vedieť, mohla by som vám ten 3.blister posunúť...

anna25

Ahojte baby, ja používam vreyu už tri roky. Začala som ju brať kvôli veľkým bolestiam počas prvých dvoch dní menštruácie a teraz si kľudne môžem aj cestovať do Londýna.. Pleť mám krásnu :) a bolesti hlavy skoro žiadne. Na každý organizmus pôsobí antikoncepcia inak, keď si tu tak čítam vaše komenty.. všimla som si, že väčšina z vás zmenila tabletky, možno aj to spôsobuje problémy :/ telo sa musí chúďatko prispôsobovať takže sa ani nečudujem, že vám býva zle... No a priateľ mi stále chváli prsia takže :D juuj milujem tie tabletky. občas si pripadám ako umelá bábika,lebo predsa je to nejaký zásah do organizmu :P ale nemôžem si dovoliť chodiť do práce s obrovskými bolesťami každý mesiac ;)

Dari92

Beriem tabletku Vreyu a po 7 dňovej pauze som si nové balenie tabletky nezobrala... ale až na 9-ti deň po menštruácií som si zobrala prvú tabletku. Je to veľký problém, som teraz chránená alebo musím počkať niekoľko dní??

lubet

ahojte ja som vreyu brala rok a pol a dost mi narástli prsia a inak som bola spokojna to je asi wšetko ... a obratit sa možete len na svojho gynekologa ktory vám urči antiku,sice nesadne hned vsetko vsetkym ... tak treba počitat zo všetkým :)

debilko

viem že čo tu písnem je asi kravina ale
žena užívala anti nejakú dlhé roky
a potom zmenila lekára a ten jej povedal či je normál a kto jej to dal
dal jej niečo iné a absolútne problémy dokonca je znížil tie dávky v tom a pohoda
či? trepem?