...mám maly problem,pocas kazdodenneho sexu sa neurobim do partnerky,ja ju urobim aj niekolko krat ale moja ejakulacia pride az po 30 minutach intenzivneho sexu,mam pocit akokeby bol moj penis menej citlivy,existuje nieco na zvysenie citlivosti?alebo kde moze byt problem?dakujem za radu....
Neskorá ejakulacia
Uplne ta chapem... mala som priatela tiez mal ten isty problem, pre mna pre zenu to bolo tiez narocne, snazila som sa mu pomoct fyzicky psychicky ako sa dalo... Jednoducho necitil tak povedal, trapilo ma to. Bohuzial mal obriezku od vtedy mam na tento operacny ukon svoj nazor, a stale sa to prezentuje ze to nic nie je. Predkozka je tiez pokryta tkanivom nervove zakoncenia tak vedu k ejakulaci. Evidentne je dolezitou senzorickou zložkou.
no chlapi ja som žena a mám s partnerom podobný ,,problém" ja som ho za 4 hodiny vôbec nevedela spraviť, už som bola úplne zničená, unavená a zúfalá. Absolutne si ani predstaviť neviete aký je to pocit pre ženu. Pocit úplného zlyhania.
otis, si stastny chlap. Nestracaj cas pisanim tu ale radsej chod za praitelkou :)
Tiez si myslim, ze mozes byt rad. V sexshope Ti poradia nejake gely na zvysenie citlivosti, ale radsej urob partnerku a nech potom ona zase Teba.
Zrychlenie orgazmu sa da, ak sa dokazes sustredit iba na ten pocity, vsetko ostatne vypustit. Mne to funguje tak, ze strniem do stavu stuhnutosti, ked su vsetky svaly napate, sustredim sa a ano to dojde... Pouzivam to, kedze mam tiez slusnu vydrz, ak sa mi zda, ze priatelka je unavena a ma toho dost, aby som si naplanoval, kedy sa urobim.
A vadí to Tebe, alebo partnerke? Pretože podľa výskumov by ženy chceli mať priemernú dĺžku súlože cca 25 minút, čiže ja by som bol ešte rád, že si to žena so mnou poriadne užije s niekoľko násobným orgazmom...
Predstav si, že by si mal výdrž najviac 15 minút a partnerka by ani nedosiahla orgazmus... Ona by si to poriadne neužila a Ty by si mal blbý pocit, že si ho mal a ona nie...
Neviem ako Ty, ale väčšina mužov by bola spokojná, hlavne z myšlienky o tom, že niekde kamarátkam hovorí, ako si ju v noci zničil viacerými orgazmami...