Zdravím,mám veľmi závažný problém.Nikomu som to zatiaľ nepovedal a tak sa pýtam Vás.
Stalo sa Vám už dakedy,že Vás dlhšiu dobu štípal zadok alebo či Váš už vôbec niekedy štípal? Stravujem sa dobre,nejem veľa sladkého a po každej veľkej potrebe si poutieram zadok.Sprchujem sa 1x do 2 týždňov ale nesmrdím ani nič lebo sa voňavkujem a sprejujem a zuby si tiež umývam.Nehorázne to štípe a v škole nemôžem sedieť ani na stoličke a často preto dostávam zle známky lebo sa nemôžem sústrediť prosím POMOC !
Štípanie zadku
DOBRY NAZOV TEMY!!
tak v takomto prípade je normálne...že to nebude bez bolesti
Ja som minule zjedol niečo po záruke,mal som kŕče v bruchu a zo s*ania ma štípal zadok. Nič príjemné.
ta kec še neumyvaš, ta še nečuduj somaru !
Ešte lepšia než skorocelová je masť z Nechtíka lekárskeho, ktorú dostať v lekárni. Upokojuje a veľmi problematické ochorenie dá do poriadku za dva dni.
www.berkana.sk
Vrelo doporučujem.
Mal som podobný problém a viem o čom hovoríte. Rada je veľmi jednoduchá a na 100% to zaberá.
Urobte si z masť zo skorocelu kopijovitého. Pokrájajte ho na malé kúsočky a potom v mažiariku rozdrvte na jemnú kašičku. Do toho pridajte bravčovej masti. ( Cca 1 dcl kašičky zo skorocelu a čajovú ližičku masti). Dobre to rozmiešajte. Po stolici si dobre umyte zadok a potom si otvor natrite touto zmesou. Prakticky ihneď sa vám uľaví, pretože obidve ingrediencie utišujú svrbenie. Platí to i v prípade ťažkostí pri silnej a dlhotrvajúcej hnačke, kedy sa utíši nutkanie ísť na stolicu.
Tak po prve...si myslim ze je to recesia na prispevok so sprchou co tu bol.
A po druhe, ak to myslis skutocne vazne, tak zrejme ta stipe kvoli nedostatocnej hygiene, mas preto podrazdenu kozu na intimnych miestach..
Tak málo sprchy .??? Tak to sa nećuduj.
Asi nevieś prećo vymysleli bidet. Kaźdy deń sa máś umyť...
Tak málo sprchy .??? Tak to sa nećuduj.
Asi nevieś prećo vymysleli bidet. Kaźdy deń sa máś umyť...