Chcela by som sa opýtať či bol niekto u MUDr. Palenčára na zmenšovaní prsníkov a aké má skúsenosti, ja idem v decembri a nikde som nenašla na nete jeho práce a referencie.
Zmenšenie prsníkov MUDr. Drahomír Palenčár
a kolko si u nehoplatila za zakrok ? a on sa ako vyjadril k tvpjej nespokojnosti ???
červeň ? fuha ... no co som videla od neho fotky ... od jednej baby tak je to pekne spravil ... aj ked jej nechal 4-ky čo je stále dosť ale vyzerali fajn ....asi sa nepodarilo :-( a čo nie su pekné tvarovo ? či asymetria ... či čo je s nimi ?
a s čím konkretne nie si spokojná ?
robil ma Cerven a tiez ho vsetci vychvaluju
to som tiez pocula,ale Zamboj ma odmietol teda bola som u neho,videl ma a nechcel sa do toho pustit.
matja kto ťa operoval v BB ? predpokladám , že si bola v štátnej či u sukromníka ? ja som tam mala ist k doktorovi Uliankovi na poistovnu ale nesla som .. šetrím peniaze do tej Nitry :)
s BB poznám už veľa nespokojných ľudí ... na Palenčára su dobre ohlasi ale jeho prácu som nevidela ... ja sa chystám no Nitry ... k Zambojovi on robí krásne :) :D
Som po augmentacii a korrekture prsnikov,zakrok som mala v BB robeny a nie som velmi spokojna.ma niekto skusenosti s Dr.Palecarom,mam trochu obavy ci mi pomoze,a ci sa do toho pusti,ma niekto podobne skusenosti?
ako to dopadlo ?? bola si spokojná ??