Ako dlho si hladáte prácu?

:(

ja si hladam prácu už 3 mesiace, mám len maturitu a VS som prerusila. a je to riadne smutne, lebo ked si poslem žiadost na nejaku normálnu robotu tak ma ani na pohovor nepozvu ... a co ma pozvali to len z takých debilin ako telefonista, alebo predavacka v tescu a ked sa ma opýtali ze aký plat min. požadujem a povedala som že min. mzdu tak sa mi uz ani neozvali :(... a v mojom odbore co mam vystudovane momentálne ziadne volne miesto pre ženu nieje :( .. a dalsia vec že vsade pozaduju aspon 2 roky prax, ale z kade ju mam asi ziskat ked nik ma nechce zamestnat bez praxe?????

bibi123

baby, v BA som nikdy pracu nemala problem ziskat hned na prvych pohovoroch... z akych regionov ste??? Na pohovoroch hlavne ide o to, sa co najlepsie predat, hladajte na nete tipy, triky, ako zaposobit na pohovoroch, chodte vzdy upravene, elegantne oblecene, budte mile, neotravene a urcite sa na Vas stastie obrati... hlavne nebudte len doma, snazte sa navstevovat rozne kurzy-jazyky, uctovnictvo,... nech je na Vas vidiet, ze sa radi ucite nove veci a radi naberate nove zrucnosti...

nyky20

No ja som od maturity doma t.j. od mája. Na budúci týžden idem aspon na absolventskú prax. Aspon niečo ale už aj mna to neskutočne štve. A len z maturou si asi tak lahko ani nenájdem ...

ja40

ja som nezamestnana tiez uz 7 mesiacov,neni to jednoduche,ale kazdy den si hladam pracu a furt nic...ale aspon mam cas na studium anglictiny...rozmyslala som uz aj na podnikanim v cestovnom ruchu...