sex-BDSM

Príspevok v téme: sex-BDSM
Risita

ahojte. náhodne som natrafila na fórum

www.birdz.sk

viem, že to nebolo z tohto fóra, ale dosť ma šokovalo ako sa tam niektorí ľudia vyjadrovali o BDSM ako takom.. tak sa spýtam.. - prečo to tak odcudzujete? viete o čom to celé je (skutočne filozofia BDSM)?? čo sa vám zdá natom také "choré"?

ja sama som tá tzv. subinka.. nie som len "snílek", žijem takto reálne už nejakú tu dobu a môžem tu s čistým svedomím prehlásiť, že skutočne nejde v BDSM o mlátenie sa hlava nehlava, ponižovanie ako to ten druhý nechce, nútenie ľudí do niečoho atď.. úprimne poviem BDSM je to čo ma urobilo šťastnou - najšťastnejšou na svete. láska spojená s BDSM je niečo krásne... preto ma dosť udivuje ak sa niekto dokáže o tom tak škaredo vyjadriť....

rada by som o tom podiskutovala.. tí, čo ste proti, prosím skúste opísať prečo.. tí, čo ste za napíšte čo vás na tom chytilo, podeľte sa o zážitky.....:) vkľude sa ma na hocičo pýtajte... :) diskutujme :)

"ži a nechaj žiť" - my BDSM pozitívny tolerujeme vás, ktorým to nie je až tak po chuti, tak rešpektujte aj vy nás.. 100 ľudí, 100 chutí

lost

jaj tak :)
no zivotny styl, moze byt aj tak :)
resp. aj bezne v zivote je to take ze jeden z partnerov je "nad" druhym? napr cely den? alebo len pocas dohody v nejakom casovom intervale ?

Risita

lost - no áno.. určite je to lepšie ako keď nejaký nevybúrený sadizma ublíži nevinnej žene...

hra.. hm. niekto to nazýva hrou, niekto to berie ako životný štýl. ja skôr to druhé :)

lost

Cize je to potom vlastne len hra :)

Napr, niekto sa hra na nahanacku, skovavacku, iny zas na airsoft, a niekto na BDSM a niekto este na "netradicnejsie" veci :)

Tak myslim si ze nech si ludia radsej najdu niekoho na tu hru alebo cinnost a stanovia si pravidla, ako keby to mali v sebe dusit a potom najst si nedobrovolneho nahodneho spoluhraca na ulici.. A predsa, to co niekto robi vo svojej spalni je len ich sukromna vec :)

Risita

lost - áno, najdú sa takí čo frflú na všetko ale skutočne ma zarazilo ak ma niečo označí za chorú, príp. nebezpečnú pre ľudstvo len zato, že sa mi páči niečo čo trošku vybočuje zo štandardu...

pýtaš sa odkiaľ to ľudia berú..no... tak isto ako sa niektorí narodí so sklonami k homosexualite tak sa niekto narodí aj so sklonami k BDSM. človek to má v sebe už od narodenia. len to treba prebudiť..

bez čoho by nebolo BDSM nebol BDSM? hmm.. veľmi ťažká otázka nato aby sa dalo odpovedať kratšie. ale pokúsim sa... bez predom stanovenej dohody (kam môže dominantný jedinec zájsť), bez dôvery na oboch stranách, bez porozumenia, bez toho aby to obaja tak isto cítili, atď a pre mňa aj bez lásky..

lost

Hmm, tak vo svete a hlavne v tomto virtualnom najdes vela ludi co nadava na cokolvek. Tak si masiruju ego, pretoze v realite by sa neodvazili ani pipnut. Tomu sa hovori tusim (neviem ako, ci to vobec ma nazov), ale proste na nete ma 150cm svaly a v realite ma len 50kg..

100 ludi 100 chuti, to sa da asi aplikovat kdekolvek :D

Podla mna, ako som v rychlosti o BDSM precital, je len zrealizovanie ludskej fantazie.. proste amatersky reziser v domacom prostredi. A pokial s tym obaja suhlasia, tj. chcu uniknut do tejto zrealizovanej fantazie, tak ich nikto predsa nemoze odsudit, to je pokritectvo..

Ale ktovie kto im to do hlavy vklada, resp. ako ich to napadne, ci je to z vonkajsieho prostredia ako je film/media, dectvo? alebo ich to len tak z nicoho nic napadne :)

avsak ak nieco robim a niekomu as to nepaci, tak najlepsi recept je toho utocnika ignorovat, ved nech ma nazor akykolvek len chce, ja nezijem pre JEHO nazor, cize kaslem na to a nebudem ho prehovarat :) (strata len mojho casu)

A co je na takom BDSM dobre? resp. co je jeho najhlbsia pointa? (bez coho by BDSM nebol BDSM)