ahojte. náhodne som natrafila na fórum
viem, že to nebolo z tohto fóra, ale dosť ma šokovalo ako sa tam niektorí ľudia vyjadrovali o BDSM ako takom.. tak sa spýtam.. - prečo to tak odcudzujete? viete o čom to celé je (skutočne filozofia BDSM)?? čo sa vám zdá natom také "choré"?
ja sama som tá tzv. subinka.. nie som len "snílek", žijem takto reálne už nejakú tu dobu a môžem tu s čistým svedomím prehlásiť, že skutočne nejde v BDSM o mlátenie sa hlava nehlava, ponižovanie ako to ten druhý nechce, nútenie ľudí do niečoho atď.. úprimne poviem BDSM je to čo ma urobilo šťastnou - najšťastnejšou na svete. láska spojená s BDSM je niečo krásne... preto ma dosť udivuje ak sa niekto dokáže o tom tak škaredo vyjadriť....
rada by som o tom podiskutovala.. tí, čo ste proti, prosím skúste opísať prečo.. tí, čo ste za napíšte čo vás na tom chytilo, podeľte sa o zážitky.....:) vkľude sa ma na hocičo pýtajte... :) diskutujme :)
"ži a nechaj žiť" - my BDSM pozitívny tolerujeme vás, ktorým to nie je až tak po chuti, tak rešpektujte aj vy nás.. 100 ľudí, 100 chutí