Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Polyp na maternici

adriana

aj mne nasli polyp velkosti 1cm. uz raz my ho vyberali pred tromi rokmi. vtedy mi trochu po styku krvacal . teraz som o nom nevedela .zistili mi ho pri pravidelnej prehliadke. mam sa rozhodnut ale az po vysledkoch cytologie. ta trva 3 tyzdne a myslim si ze je to dost stresujuce pre zenu aby tak dlho bola v neistote ci je vsetko ok.a le zaujimal by ma fakt nazor viacerych ze ci ten polyp sa ma odstranit hned alebo az ked zacne krvacat. ale pocula som ze vypalenie nieje dobre lebo po odstraneni polypu sa ma robit kyretaz co ide na hystologiu aby sa potvrdilo ze je to v poriadku.

jt

Potrebovala by som poradit. Tiež mam polyp na maternici, lekar ho odporuca odstranit a mam si rozmysliet, ci si to dam urobit jemu ambulantne bez umrtvenia s tym, ze to potrva niekolko minut ale nemusi to vybrat cele, alebo ist rovno do nemocnice pod narkozu. Polyp je velky 2 cm.

gyndoš

k príspevku J
myslíte si že farmaceutické firmy sú sprosté ???
keby tá Chlorella sladkovodná riasa bola taký zázrak už by z nej mininálne 5 firiem malo získanú učinnú látku a z bombastickou reklamou by sa vrhli na gynekologov aby používali práve ich preparát!

gyndoš

neverim, ze máš 7cm polyp na maternici to by ťa už každý gynekolog hnal na vybratie-ablaciu polypu nehovoriac o tom že by si po každom styku aspoň trocha špinila.

doc

polyp nie je vriedok skôr by sa dalo povedať že je výrastok
na maternicovom čípku máš skôr ludovo povvedané ranku

dikina

Polyp je ten môj vriedok, však? No mne gynekológ kedy si povedal, že je lepšie tým nehýbať, lebo ak sa to dusíkom alebo inak odstráni, zapečie sa to, povrchové zmeny nebude vidieť a prípadné zvrhnutie ńebude schopný rozpoznať. Ale nevravím, že mu na 100% verím. :)