Hľadá sa parťačka / parťák

rew

bebus> ta citronova voda ti moze robit zle aj na zuby.. ako pisala nikky, citron radsej len rano a zvysok prestriedaj rozne caje ked uz nechuti cista voda :)

nikki.7

Nechcem sa vám do toho starať,ale piť 3 litre citrónovej vody denne je podľa mňa prehnane.

Voda a celkovo tekutiny ako také,sú pri redukcii dôležité.Je správne vypiť min. 3 litre denne,ale aj to si teba vedieť rozdeliť a nezaťažovať obličky večer.

A k tej citrónovej vode,priveľa Cčka odbúrava vitamíny z tela a takisto citrónová voda zaťažuje žalúdok. Nehovorím o 3 dl ráno po prebudení na naštartovanie žalúdka,ale 3 litre denne mi príde veľa.

A tiež som v podstate ešte stále vo fáze zdravej výživy a chudnutia. Od minulého roka od júna som schudla 12 kg a chcem ešte aspoň 3 kg, čiže už niečo o tom viem a takisto sa posledné dva mesiace zaoberám zdravou výživou,tak viem čo je dobré a čo nie.

Ale to je len môj názor a vedomosti a nemôžem ich nanútiť žiadnej z Vás.

bebus

Aj ja sa k vám pridam ak mozem :))

Ja teraz cvicim, 2x denne po 20min. na eliptickom trenazery intervalovo t.j. 20sek pomaly a 10 sek na plno.vraj je to ucinnejsie ako 30-40min.v jednom tempe.tu vraj nezalezi na tepovej frekvencii.tak uvidime co to da.ak mate nejake informacie alebo skusenosti co sa intervaloveho treningu tyka tak mi mozte napisat :)) pijem citronovu vodu tak 3 litre denne a menej jem...chcem schudnut aspon 7kg :)

Tommy°Lie

Ahojte babenky tak pozerám že sa Vás tu od včera nazbieralo, už som sa tu včera nestíhala zastaviť, ale som rada že nás ide toľko do toho tvrdého boja :)
Takže myslím že na začiatok by sme si mali určiť koľko ideme dať dolu. Môj návrh by bol 8 - 10 kg, súhlasite ?
Ako druhý krok by sme si mali určiť nejaký harmonogram stravy a cvičenia, ak máte niektoré už skúsenosti, návrh srdečne uvítam :)