Hrča v krku

Alternativa

www.zdravie.sk
Sorry, neviem vlozit link, aby bol aktivny. Ale zakladne info o bilirubine najdes aj na tomto webe, chod do "choroby" a "vysetrenia od A-Z", daj si B bilirubin.

Luke27

choď za obvodnou a povedz je o probleme, povedz tiež že si chceš dať vyšetriť štítnu žľazu a tá ťa pošle na endokrinológiu, pretože obyčajná lekárka nesmie odoberať hormóny, to može len endokrinologička a potom uvidíš. a kde presne tú hrčku máš. ja mám tiež hrčku na krku veľkosti ako fazuľa no na boku, tam kde sú tie svaly a je to lymfatická uzlina, a nevedia z čoho tak mi obvodná brala vela krvi na rozbor, a tiež ma poslal na FRO na rehabilitácie lebo si myslí že to z chrbtice. uvidíme čo mi je

Lohrien

ja mam ten pocit tiez, ale viem ze to je stres a uzkost, no ale u Teba, pokial sa citis vyrovnane a spokojne, to moze byt problem so stitnou zlazou.

Danka

Ja sa na štítnu žľazu liečim, hrču cítim tiež. Lekárka mi povedala /endokrinologička/ že to môžu byť nervy.

alickaj

Aj praktická lekárka ti može zobrat krv na vyšetrenie a podla výsledkov určí čo dalej.Alebo ta može rovno poslat na nejakú internú ambulanciu,bolo by dobré keby ti urobili aj sono.Može a nemusí to byt vážne.Takto sa to nedá posúdit.Niekedy sa stane,že štítna zlaza začne rást.Može rást navonok alebo dovnútra.Vtedy to tam tlačí a ty máš pocit,že máš niečo v krku.Najlepšie je íst ny to vyšetrenie.