Ahojte, viem ze je to divne, mam skoro 15 rokov a s priatelom sme si vcera trosku do nalady vypili a v posteli prvykrat do mna vosiel ale nie uplne na doraz, len tesne pri vchode do posvy.. a citila som bolest ako sa mi pretrhla panenska blana, myslim ze to bolo ono, ved menstruaciu nemam a islo z toho dost vela krvi..bezala som na zachod ..a proste ide o to ze vsetky zasady padli a ja som nechcela tak skoro prist o panenstvo..teraz sa citim hlupo, chcem byt este panna!! nejde o to ci ho lubim, ja ho lubim ale nechcela som o to prist tak skoro!!a este jedna otazka..aku dobu treba pockaj nez sa to zahoji?? lebo cez noc to este trosicku krvacalo a rano som to kontrolovala a este stale tam bola ta krv..bojim sa!!! nechcela som urobit hlupost..ale nechcem z toho robit taku strasnu tragediu..PORADTE baby co sa vam stalo nieco podobne alebo niekto :(
panenska blana
pises ze ti padli vsetky zasady, mozno to ta sklamalo viac. no so zasadami mozes pokracovat a vyvarovat sa situacii kedy by sa to mohlo stat znovu ak si to nechcela. fandim ti ak si chces zachovat svoju nevinnost co najdlhsie. sestra mala 1 sex az v 24 r a nelutuje to. darovala svoje panenstvo svojmu muzovi a to je nadherne. nemenila by to amen
zuzu4444 velmi to bolelo?????,
smutna15 co ma spolocna strata panenstva s kramami?? to je u kazdeho cloveka teda zeny individualne kedy kramy dostane nic sa neboj a uzivaj si to kym ich este nemas ;)
smutna15 : a čo ti brat spravil????
Zuzka! Samozrejme, že to nie je tragédia. Jedna vec je ale istá. To už nikdy nikomu v živote nemôžeš dať.
ta znasilnil ci co ked hovoris ze chces byt este panna...to som nepochopila to spojenie co to ma s tymi kramami;
pomozte mi prosim.moj brat mi nieco urobil ked som mala asi 6 ale neviem ci to bolo to.teraz mam 16 a este som nedostala kramy mozno je to preto??velmi to potrebujem vediet ja este chcem byt panna.
zuzi: ja som o to prisla pred troma mesiacmi....s chlapcom ktoreho strasne lubim....mam 17....on 16...sme spolu takmer 7 mesiacov...vtedy to boli cerstve 4....mrzelo ma to...ze to bolo tak skoro...takze po psych. stranke ti rozumiem..ale napr. ja som vobec nekrvacala....bolelo ma to dost...akoby mi slo roztrhnut brusko..ale potom to ustupilo akonahle sa do mna dostal cely....troska som mala problem aj na druhy a treti krat ale teraz si to uz uzivam naplno... vieme uz komu sa co paci, aka poloha nam vyhovuje na najlepsie dosiahnutie orgazmu......je to pekne,,,,
do 15 rokov je to zakázané ale dobre, je to tvoja vec. myslím že si este dieťa. a s tym krvácaním, ja som pri prvom vôbec nekrvácala, je individuálne.
ja som to stratil v 15 a som strasne rad lebo to bolo s osobou ktoru strasne milujem stale