Prosím vás,potrebujem objektívny názor,je to choroba,keď musím neustále na niekoho myslieť? Aj keď nechcem,ale proste nedá sa tomu zabrániť.Dajme tomu,aj keď robím niečo iné,alebo na chvíľu nemyslím a o chvíľu znova a tak dokola..a v noci sa mi skoro každú noc sníva s ním.
Neustále..
Ja mám podobný problém, stále na niekoho myslím - v pozitívnom slova zmysle. Keď som si to tak rozoberala, zistila som, že je to asi preto, lebo to pre mňa predstavuje určité spestrenie toho nudného bežného života...
S tým človekom je mi dobre... A to, že na neho myslím znamená určitý únik od každodenných problémov.... Nie je to sebeckosť, je to cit - pôvod neviem???
Takže toľko...
nie,nedržím nenávisť,skôr premýšľam ako taká dokáže byť.ja by som to nedokázala.práve chcem na ňu zabudnúť,ale nejde to.chcem už mať kľud,ale nedá sa to :( jedná známa sa mi na to vyjadrila,že som si ju uložila hlboko do podvedomia..ale bez môjho vedomia?veď ja som si ju tam nechcela uložiť.
drzis v sebe nenavist k nej, vysava to z teba energiu. odpusti jej, ze je aka je, a zabudni na nu.
smutné,že človek ani vlastnému mozgu nerozkáže.no to sa mi deje s dvoma ľuďmi,s jedným človekom je to niečo ako zaľúbenie ale s druhou osobou,je to žena a mi ublížila..a ja skutočne nechcem na ňu myslieť,ale nejde to.sa cítim akoby mi "porobila".
Este som nepocula o takej chorobe :D urcite nieco z toho, co napisala jajka.
zavisi od okolnosti :) ale predpokladam ze je to obycajne zalubenie sa :)
ale teraz vážne,je to nejaká psychická choroba?alebo ako si mám pomôcť?
ano, ťažká choroba, láska napríklad :) posadnutosť, nenávisť...čokoľvek s druhovým názvom vášeň :)