Neustále..

krídelko

Ja mám podobný problém, stále na niekoho myslím - v pozitívnom slova zmysle. Keď som si to tak rozoberala, zistila som, že je to asi preto, lebo to pre mňa predstavuje určité spestrenie toho nudného bežného života...

S tým človekom je mi dobre... A to, že na neho myslím znamená určitý únik od každodenných problémov.... Nie je to sebeckosť, je to cit - pôvod neviem???

Takže toľko...

nemesis

nie,nedržím nenávisť,skôr premýšľam ako taká dokáže byť.ja by som to nedokázala.práve chcem na ňu zabudnúť,ale nejde to.chcem už mať kľud,ale nedá sa to :( jedná známa sa mi na to vyjadrila,že som si ju uložila hlboko do podvedomia..ale bez môjho vedomia?veď ja som si ju tam nechcela uložiť.

nemesis

smutné,že človek ani vlastnému mozgu nerozkáže.no to sa mi deje s dvoma ľuďmi,s jedným človekom je to niečo ako zaľúbenie ale s druhou osobou,je to žena a mi ublížila..a ja skutočne nechcem na ňu myslieť,ale nejde to.sa cítim akoby mi "porobila".

jajka001_

ano, ťažká choroba, láska napríklad :) posadnutosť, nenávisť...čokoľvek s druhovým názvom vášeň :)