Bojim sa ze patrim tu :(

Príspevok v téme: Bojim sa ze patrim tu :(
Pomoc prosim

Dobry den, mam 18 rokov, 161 cm a 40 kg..Moja BMI je podvaha...A tam to hasne...Behom 4 rokov som nepribrala ani kilo :( Hrudnik mam zdeformovany skoliozou, a mosno aj tu spominanou chudostou... Cele 4 roky mam depky z toho, ze som taka aka som, ze sa mi sem tam aj ludia vysmeju ci mi doma nedavaju jest..Viem vyzeram ako vesiak na saty..Zivot ma nebavi, z toho mam depresie a nie som nikdy vobec hladna :( Vydrzala by som aj v kuse tyzden nic nejest a nic nepit...Nedokazem sa pohnut dalej...Jeden cas som mala chut do jedla, i to som bola na tabletkach peritol a aj tak som nepribrala... Moja snaha casom opadla, pre to ze som nepribrala ani kilo, a teraz len zhadzujem a zhadzujem...Nikdy som nechcela byt chuda...Bola som vzdy taka..Nechuti mi absolutne jest...:( Tak velmi by som chcela aspon 3 kila pribrat, nedokazem :( Pomoc :(

rada12345

cauko "Pomoc Prosim",neviem, ci este citas reakcie na tvoju temu. Ja ta uplne chapem, tiez som dlhodobo trpela nechutenstvom, nie je to nic moc.
Moja rada: popros tvoju obvodnu lekarku, aby ta poslala za lekarom - gastroenterologom. Bolo by vhodne, aby ta vysetrili, ci nemas CELIAKIU. Su na to jednoduche krvne testy. Neviem, ci si o tej chorobe uz pocula, ale je to zapal tenkeho creva. Tym, ze je poskodene tenke crevo, tak sa ziviny z jedla poriadne nevstrebavaju, clovek je velmi chudy a nemoze pribrat.
Mam kamaratku, ktora mala presne taky isty problem ako ty, tiez nemohla pribrat a nic jej nechutilo jest. Nakoniec jej zistili, ze ma tuto chorobu menom celiakia. Musela zacat jest bezlepkove veci a to jej dost pomohlo. Podla mna by si sa mala dat vysetrit u lekara, ci nemas tuto chorobu.

Pomoc prosim

Dakujem Vam vsetkym za podporu...Ja vie ze clovek nie je dokonaly...Ale ked Vam to davaju znacne pocitit ludia a trapite sa nad tym tak to je nieco strasne..Mam jednu chybu pretoze si veci beriem prilis vazne... Je to blbe ja viem, dokonca som si myslela ze trpim soc. depresiou...Ale musela som to v sebe nejako udusit...:\ Chcem vyskusat uz aj tu ankikoncepciu...Tak a natalia mas uplnu pravdu...35kg ved to je totalne podvizivenie :( To ani nemoze niekto chciet...:(Drzim jej palce aby z toho cim skor vycuvala...Ja neviem ja jem tak normalne...Pred polrokom som sa doslova prepchavala jedlom az mi bolo z toho zle a proste som uz nevladala proste chcem aspon trosicku pribrat :( A neda sa :( Ved kazdy hovoril ako priberiem po tych B12 ze strasne pribrali a ja nic :D To fakt je mi uz na smiech ja nechapem preco nepriberam...Este aj problemy s chrbticou mam :( Lebo som bola ako mala hlupa, lebo som mala cvicit :( A teraz ma neustale boli chrbat..Ja nemosem viac nez polhodku posiediet lebo ma hned boli a ja uz proste neviem co skor :(

jajka001_

trapi ta to len preto, ze ti ludia hovoria ze vyzeras prilis chudo? netrap sa tym, este viac schudnes, zjedz kolko ti chuti, nenut sa zbytocne do jedla, jedlo si treba vediet vychutnat, skus vitamin b, to vraj pomaha na chut do jedla, ale netrap sa tym ze si prilis chuda, ak nemas zdravotne problemy. mas len 18, casom priberies, metabolizmus sa ti spomali.

zuzka1911

Ahoj,

ako Ti uz baby povedali, medzi anorekticky nepatris, pretoze tie si myslia, ze su tucne a za kazdu cenu chcu schudnut. Ty sa skor teda trapis tym, ze si priliz chuda. Pises, ze mas depresie a preto si nie som uplne ista, ci sem naozaj nepatris. Neviem, to by mal posudit nejaky odbornik. Ziadna chut do jedla nie je teda vyhra. Ved PPP ma cca 50 roznych diagnoz cez anorexiu, bulimiu, nutkave prejedanie... Mozno by aj Teba niekam zaradili. Ale vyskusala by som antikoncepciu, baby vacsinou z toho priberu :-) A urcite nezufaj, nevsimaj si reci ludi naokolo, oni nevedia ako Ti mozu svojim super komentarom uskodit. Takze klud, mozno mas naozaj len mega rychly metabolizmus :-) Zatial mas len 18 !!!!!

natalia123

Presne tak ladyinred, 35 kg je hrozna vaha, je to cista anorexia, ja som rada, ze su este rozumne slecny ako zakladatelka temy, ktora je chuda a chce pribrat... :) ked schudnes na tu vahu, mozes mat zdravitne problemy do konca zivota, lebo organy mozu zacat pracovat inak.Chces byt chora a pokazit si cely zivot? chces mat este v zivote det a frajera? nepoznam chlapa, ktorym sa pacia 35 kg. deti. Vyzera to hrozne, ziadne prsia, ziadny zadok.humus. ja ked som pribrala po tej 21 zvacsili sa mi aj prsia, co ma velmi potesilo :) A uz je to jasne moja zlata, moze to byt neustalym stresom, jasne..mozno to je aj tym, ze tak strasne chces pribrat, ze v tvojom tele to vyraba take napatie, ze este toto spomaluje tvoj metabolizmus. preco sa stresujes? je v tom nieco ? stres vie v tele cloveka robit velke zmeny. dosledkom coho nemozes pribrat...

Pomoc prosim

ladyinred co ta na tvojej postave potom tak trapi? Nezda sa ti ze si chuda? Ano to je to mame podobne miery,,,Myslis si ze ak budes chudsia, tak budes krajsia? Prosim ta to ja tebe drzim palce aby si to tak nebrala, lebo vecne vysmievanie ludi je to najhorsie co mose byt..Ved pri takejto vahe nemoses chciet byt chudsia...Prajem ti aby si si uvedomila co je to 35 kg..Ved to je ziva mrtvola :( Ved na mna len tazko najdem take aby na mna nieco sedelo nejake triko alebo co...Uvedom si prosim...Prajem ti vela stastia...

Pomoc prosim

Zvazujem uz aj nad antikoncepciou, a moj obvodny lekar? hovori ze su to geny, on mi predpisal B12..Vybrala som ich 2 baliky cize 10 a nic :( Ani mi nejako nechutilo jest...Mose to byt neustalym stresom? Pretoze moj zivot sprevadza len to :( Ci cvicim? Tak ako telesnu mame 2krat do tyzdna a hrame volejbal tak tym to asi hasne:

ladyinred

odkaz pre "pomoc prosim":
veľmi Ti držím palce, ja mám podobné miery ako Ty, 160 cm a 41-42 kg. aôe rozdiel je v tom, že Ty chceš tri kilá pribrať a ja schudnúť na 35 kíl...je to choré, ja viem...ale pokúšam sa o to už dlho, ale váha stojí a nie anie sa pohnúť nadol, skôr nahor :-(((

natalia123

ja som zacala priberat po 21, inak som tatkiez nemohla pribrat ani gram...bude to tvojim metabolizmom...a sportujes nejako? lebo ja so hrala hadzanu a casto som bola v telocvicni.tak este sportom som to vsetko jedlo co som zjedla vybehala...tazko povedat co robit v takejto situacii...ked ti nepomahaju ani tabletky, na tvojom mieste by som skusila aj antikoncepciu, alebo pockala par rokov a urcite sa to zmeni...ale zase na rozdiel od teba jest mi chutilo celkom...a poradila si sa s lekarkou, co robit, ked ti nepomahaju ani tie tabletky co si brala?

Pomoc prosim

A dokonca aj tie spominane drinky som jeden cas pila aj ked mi nechutili pretoze boli strasne sladke na mna joojka...