Ahojte, ide zima, mraz a vsetko co k tomu patri a ja si neviem vybrat. Poradite mi s nejakym dobrym leskom v svetlych odtienoch a balzamom na pery, ktory je dobry?
Lesk a balzam na pery
nemusí to byť v jednom.. to je jedno. :-) a ten lesk som počula že je dobrý, asi si ho fakt kúpim. Aký máš odtieň?
nemusí to byť v jednom.. to je jedno. :-) a ten lesk som počula že je dobrý, asi si ho fakt kúpim. Aký máš odtieň?
momentálne nemám, ale kúpim si ho tento mesiac určite - ale mala som odtieň Pink sugar a Rose Caress
pozerám, že aj komentáre sú pod tým a celkom pozitívne :) vidím, že aj nejaká baba tam píše, že jej to tiež vyliečilo pusu :)
ja som teda mávala od zimy brutálne zničené pery vždy, ale minulý rok mi toto veľmi pomohlo a navyše to aj pekne vyzerá :)
myslíš aby to bol lesk a balzam v jednom ? ja mám odskúšané toto: sk.oriflame.com
a bola som nadmieru spokojná, dokonca mi to vyliečilo zničené popraskané pery.