Dúfam, že aj medzi vami sa nájdu ľudia kt. relaxujú s dobrou knihou v rukách. Preto by som sa chcela spýtať či mi neviete poradiť nejakú dobrú strašidelnú/záhadnú/mysterióznu knihu..(horor alebo thriller)...veľká vďaka:)
Naj kniha
ked budes hladat, tak zahadu tam najdes. nie je to horor, ale fantazia ti tam moze pekne uletiet.
evcaa, trochu si si sekla zaner, lebo coleho nie je veru moc hororovy ani strasidelny ci zahadny triler:)
lucii, podla mna skus radsej kniznicu, tam najdes vela knih a nemusis si ich kupovat, Kinga maju asi v kazdej kniznici tak ako aj vela inych skvelych knih:)
alchymista od coelha
Jéééé ďakujem Vám veľmi pekne...skúsim zajtra pohľadať v kníhkupectve:)
klasika :mlcanie jahniat , hannibal alebo potom dalsia klasika S. King-vsetky jeho knihy su zahadne, napinave, skvele kym nedocitac tak ju neodlozis:)
od Kate Moosovej (spisovateľka, nie modelka) sú dobré knihy, názvy asi povedia dosť, Labyrint, Hrobka, Zimní duchovia - mám ich doma, dobré sú.
Taky ten klasicky Drakula bol vyborny :)
Mňa napadá len kniha Frankenstein od Mary Shelly. Neviem či si ju čítala, nečítala som ju síce ani ja, ale myslím že strašidelná bude. :)