s kamaratkami som spoznala na jednej spontannej akcii ineho chlapca.. nic za tym nebolo,nikto sa mi nepacil,ved mam priatela uz 3 roky...
nakoniec sa vsetko otocilo tak,ze sme zacali popijat.nie vela,jednoducho sme boli tak v dobrej nalade a rozviazal sa nam jazyk.najskor som si s tym chlapcom vobec nesadla.. ako keby sme sebou opovrhovali
ale karta sa obratila...nikdy som nepodviedla priatela no teraz sa vo mne cosi zlomilo..zacali sme sa pozkavat no trvalo to asi 2 minuty lebo som povedala dost a tie vycitky ktore ma prenasledovali aj na dalsi den ma ubijali strasne..co cert nechcel vymenili sme si cisla no v tom zmätku som ho vymazala...na druhhy den smska v style prepac za vcera...
priznala som sa mu ze mam priatela ze to bola chyba a tak kusok vycitiek zo mna opadlo..vyzeralo to tak,ze som to tym zaklincovala..
no karta sa obratila,odvtedy sme vkontakte kazdy den..priatel o tom nevie sme spolu na dialku totiz..vo mmne nastal nejaky zlom mam pocit,ze som zalubena uz sme boli parkrat spolu von na kavu a tak rozumieme si
problem je v tom,ze este stale mam priatela....nepredbieham udalosti no medzi mnou a priatelom je to na bode mrazu..teda z mojej strany..on len caka a nevie preco som takato...bojim sa rozchodu...este nikdy som ho nezazila no viem,ze by bol strasne bolestny a to ma ubija kazdu noc sa mi o tom sniva a budim sa na to uz skoro 3 tyzdne..
a vycitky? tie mam preto lebo samej by mi to vadilo keby som bola na mieste mojho nic netusiaceho priatela :(
a o tom cloveku ktoreho som spoznala : je mi s nim uzasne, rozumieme si, pozerame sa na seba ako zalubení...
je toto koniec vztahu?