spoznala som ineho a...

Príspevok v téme: spoznala som ineho a...
cuuki

s kamaratkami som spoznala na jednej spontannej akcii ineho chlapca.. nic za tym nebolo,nikto sa mi nepacil,ved mam priatela uz 3 roky...
nakoniec sa vsetko otocilo tak,ze sme zacali popijat.nie vela,jednoducho sme boli tak v dobrej nalade a rozviazal sa nam jazyk.najskor som si s tym chlapcom vobec nesadla.. ako keby sme sebou opovrhovali

ale karta sa obratila...nikdy som nepodviedla priatela no teraz sa vo mne cosi zlomilo..zacali sme sa pozkavat no trvalo to asi 2 minuty lebo som povedala dost a tie vycitky ktore ma prenasledovali aj na dalsi den ma ubijali strasne..co cert nechcel vymenili sme si cisla no v tom zmätku som ho vymazala...na druhhy den smska v style prepac za vcera...
priznala som sa mu ze mam priatela ze to bola chyba a tak kusok vycitiek zo mna opadlo..vyzeralo to tak,ze som to tym zaklincovala..

no karta sa obratila,odvtedy sme vkontakte kazdy den..priatel o tom nevie sme spolu na dialku totiz..vo mmne nastal nejaky zlom mam pocit,ze som zalubena uz sme boli parkrat spolu von na kavu a tak rozumieme si

problem je v tom,ze este stale mam priatela....nepredbieham udalosti no medzi mnou a priatelom je to na bode mrazu..teda z mojej strany..on len caka a nevie preco som takato...bojim sa rozchodu...este nikdy som ho nezazila no viem,ze by bol strasne bolestny a to ma ubija kazdu noc sa mi o tom sniva a budim sa na to uz skoro 3 tyzdne..
a vycitky? tie mam preto lebo samej by mi to vadilo keby som bola na mieste mojho nic netusiaceho priatela :(

a o tom cloveku ktoreho som spoznala : je mi s nim uzasne, rozumieme si, pozerame sa na seba ako zalubení...

je toto koniec vztahu?

Homer_Jay

jasne že nie jediní na svete ... ale tie detaily sú prekvapivé, že to je ako cez kopirák :)

a presne tak .. rozhodol som sa nechať to na ňu, ja už viac iniciatívu vyvíjať nemôžem .. vysvetlím jej to a nechám ju nech robí ako uzná za vhodné ... nechápem prečo sa s ním chce naďalej trápiť .. dostal už toľko šancí a iba preto že mu teraz tečie do topánok a vie o tom tak zmenil správanie ... ja som nedostal šancu ani raz a možno ani nedostanem ... uvidíme

každopádne ti prajem nech to dopadne s vami dobre ak sa pre neho rozhodneš .. potom daj vedieť ako to pokročilo :)

cuuki

tak niesme jediní na svete...

ja by som ju na tvojom mieste nechala tak,podla mna by pribehla za tebou velmi rychlo.. clovek ktory sa teraz snazi? a dovtedy si ju nevazil .. presne aj u nas to tak je. teraz sa snazi byt na mna dobry..ako baranok...pretoze tusi.. uplne vnimam ten rozdiel....a keby sa to vratilo do starych kolaji bola by som nespokojna,mrzuta a este by som prisla aj o prilezitost byt opet velmi stastna..

nehovorim,ze som nebola no kazdy clovek je radsej vesely ako smutny..nie?

Homer_Jay

cuuki: no poviem ti fakt ma to prekvapilo že som narazil na niekoho kto rieši úplne tú istú vec čo aj ja, respektíve ona to rieši
...
lenže u nás neviem či to dopadne tak ako s vami(ty vyzeráš že si už rozhodnutá), ona má 20 a jej priateľ je na ňu teraz vraj strašne dobrý pretože si ju chce získať späť a aj keď ho už tak rada nemá rozhodla sa že mu dá ešte šancu. Pre mňa je to dosť kruté pretože ju mám fakt rád, ona to vie, ale bojí sa že by mu veľmi ublížila
...
ja robím čo môžem, ale postupom času ma to už začína odrádzať keď sa nevie rozhodnúť ... nechcem čakať na zadku kým sa rozídu, čo sa určite stane a je to len otázka času ... bol by som rád keby to videla presne ako ty, a aj sa mi zdá že sčasti to tak vidí, ale nedokáže urobiť ten dôležitý krok

cuuki

no pravdepodobne nie, ten nick mi nic nehovori :)
a ludia plne som si vedoma toho ze aj tymto by ma to mohlo unudit atd..len neviem preco ostavat s clovekom viac-menej uz zo zvyku..
mozno je to poblazenie ale viem rozoznat kedy chvilkove a kedy nie...a kedze sa mi toto pri inom este nestalo,a to som mala moznost rozist sa s nim a byt s inym, nespravila by som ti nikdy lebo som ho naozaj milovala ale akosi tie city zo mna opadli..

lenze co,ked teraz zazivam uplne nieco ine .. prehodnocujem si ten vztah ktory este ako tak mam a zrazu nachadzam chyby ktore som prehiadala.. mala som ruzove okuliare, a vzdy som si povedala,ze hadam to nieje az take hrozne.. ale povedte, kebyze vam priatel surovo nadava za fakt banalne veci,je to normalne? on je na jednej strane na mna velmi dobry, az prehnane...ale na tej druhej nachadzam viac zaporov ako kladov..

neviem asi sa mi skoncila jedna etapa zivota a asi zacina ta druha.. som mlada,zivot mam pred sebou je to tak..

ludia vase nazory a rady mi naozaj pomahaju

Choď za svojím šťastím... riskuj, nepremárni mladosť tým, že si s niekym len pre niečo, ako povinnosť... si mladá...
toto mi tak otvorilo oci je to pravda a pekne a pravdivo napisane..vystihnute

botha

cuuki: o 3 roky sa ti onudi aj tento pripadny novy priatel a co potom? budes potrebovat dalsieho? pri dlhodobom vztahu s vyhladom do buducnosti podla mna potrebujes urcitu citovu stabilitu, kompromisy a ocenenie toho s kym si. ak si chces uzivat mladost, das prednost chemii a tym pocitom, ako ti je s dotycnym uzasne a ako sa pritahujete. takze jedna moznost je byt zodpovedny, stabilny a rozumny v laske, odlisit lasku od lubostneho vzplanutia. druha moznost je dat na poblaznene srdce a ist za tym, ku ktoremu ta taha, ved z toho mozno snad asi nieco bude. ale ver mi, je skutocne malo ludi, ktori prezivaju ohnive zalubenie po cely zivot, podla mna ti aj ten novy zacne po case pripadat stereotypny a obycajny. v takom pripade prevazia skutocne kvality cloveka, neskreslene lubostnym vzplanutim. ale netvrdim, ze ak uz s niekym si, tak s nim musis byt naveky, to jednoducho musis citit, ze ten clovek je pravy, a to nie vasnou ale srdcom. inak pojdes od jedneho k druhemu, a vzdy sa ojavi nejaky s ktorym ti bude lepsie nez s tym sucasnym...drzim palce

Homer_Jay

cuuki: fakt to nie si ty? Podľa nicku by si ma určite poznala :) počuj ako som začal čítať tieto riadky a ľudí čo tu píšu asi nemajú veľmi jasno a nechápu ťa ... ja to práve s tou slečnou zažívam a ak to skutočne nie si ty rád by som si s tebou o tom aspoň pokecal ak máš záujem .. icq, alebo skype

rozumiem ti

cuuki: pozri, mozno si zalubena, mozno vas s tym chlapcom spaja silna fyzicka pritazlivost, chemicka kompatibilita... mozno, mozno...

nebudem ti tu prehovarat do duse, ako sama vravis, si dost rozumna, ja tomu verim. takze to skusme inak. teraz mas pocit, ze si zalubena. zhodneme sa v tom, ze tento stav otukavania s tym druhym nebude trvat vecne. takze mas nasledovne moznosti:

a) budes sa s nim nadalej stretavat, ostanes vo vztahu s terajsim priatelom. skor ci neskor na to priatel pride - pruser jak cina. a ty skor ci neskor aj tak budes unavena z toho vecneho zatajovania a vymyslania vyhovoriek. a casom to asi aj tvojho "kamarata" prestane bavit.

b) ostanes s priatelom, s druhym sa prestanes stretavat. ale cely zivot ta budu zamestnavat otazky typu co by bolo keby ak... az sa z toho zblaznis a je vysoko pravdepodobne, ze ak stretnes dalsieho pritazliveho chlapa, tak uz sa nerozhodnes s priatelom ostat.

c) s priatelom sa pekne rozides, a az pominie jeho bol, mozete sa opat stretavat ako kamarati. ak toho budete schopni. a takisto sa mozes nadalej stretavat aj druhym, uz budes predsa " slobodna " osobka. a cas ukaze, ktorym smerom sa ubrat.

moznosti mas vela, vybrat si mozes len jednu. tak pouvazuj a vyber si dobre ;-)

Homer_Jay

cuuki: môžem ti povedať že pri čítaní tvojho príspevku som hľadel úplne mimo pretože ten popis skoro 100% sedel na mňa a jednu holku čo sme sa nedávno spoznali ... tiež má chalana 3 roky a to čo píšeš že sa vám stalo aj ten priebeh je úplnou kópiou našeho zážitku. Teraz to čo prežívaš ty, zažva presne aj táto holka, pretože mi vraví že si so mnou úžasne rozumie a s priateľom už to nieje z jej strany to čo kedysi .. úplne som hľadel či to nepíše ona :)