Caute, chcela by som sa spytat, kedy sa ma nasadit kondom pri styku? Resp kedy nasadzujete vy? Nemam s tym vela skusenosti...ale pride mi to uz neskoro po niekolkych vniknutiach nie? Ale zas na druhej strane aj neprakticke hned na zaciatku....no jednoducho mam v tom chaos. Mozete mi to niekto objasnit ako to robite vy? :) dakujem
Kedy nasadit kondom?
AdamKrt......ty si tiez vzdelany ako keby si mal 15 sperna na prstoch a zena otehotnie no co uz len za debila by si to nechalo na prstoch a dal by ich do zeny no neviem iba debil ktory nevie co je slusne a co sa nema robit a po dalsie sperma umieraju skoro hned ked su na vzduchu vies??tak netrep hluposti ze otehotnie
Alexa69>:)
bezne, ako bezne. V sexshope kupis XXL kondomy uplne bezne. Ak nestaci, staci objednat velke balenie cez internet.
Ale je pravda, ze kazdy si musi najst svoju znacku, aby mu sadol dobre.
Dakujem Adamko nenapadlo ma to vobec ked som pisala bezny kondom...si zlaty, ze tak rychlo vies zareagovat
Alexa69:
kondomy kupis aj XXL...
Ale, aj ked mas neznameho partnera, tak aj s kondomom je obrovske riziko infikovania sa. To by clovek sa nesmel bozkavat, mimo kondomu zena tiez lubrikuje /tiez je to telova tekutina/. Plus pri orale, neviem kolko ludi pouziva kondom, ci latexovu rusku.
Ako Natalia povedala.
Otehotniet mozes uz aj z vyronu, chlap nemusi ani citit, ze nejaky ma, proste sa to stane. Kondom ta ma chranit pred nechcenym otehotnenim alebo chorobami. Ak partnerovi nedoverujes nasad mu ho uz ked zacnete. V opacnom pripade odporucam antikoncepciu.
Adam, bezny kondom je pre pary s vacsim udom neprakticky, akokolvek ho nasadia...
je tu este jeden dovod preco sa ma nasadit pred prvym vniknutim - OCHRANA PRED CHOROBAMI!
excell:
poznam ludi, co to praktikovali uspesne 5 rokov, az sa im narodilo dieta... :) Nech si myslis, ze to ovladas akokolvek dobre, vzdy Ti nieco ostane v mocovej trubici, i ked to zastavis. Takze by som sa na to nespoliehal. Naviac, clovek si nemoze byt isty, ci je ta metoda funkcna a nie napr. to, ze ma problem so spermiami a preto partnerka neotehotnie...
Kondóm je dobrá ale véééľmi nepraktická vec, to je to isté ako umývať si nohy a nedať si predtým dole ponožky, ja praktikujem prerušovanú súlož mnoho rokov a funguje to, treba to len vedieť. Vedieť sa dokonale ovládať.
fata:
samozrejme, ze na tom neni nic zle. Len sa predpoklada, ze ked ides nieco robit, mas to aspon nastudovane. Kondom treba pouzivat pred vniknutim do vaginy a metoda prerusovanej suloze je tak nespolahliva, ze by som ju nenazval ani antikoncepciu, ale skor ruskou ruletou s tehotenstvom... :)
-------------
natalia123:
podrazdene nie... Len prekvapene... :)
inak aj v navode na kondom, co je v kazdej krabicke, je napisane ze pred prvym vniknutim.