Kedy nasadit kondom?

Príspevok v téme: Kedy nasadit kondom?
fata

Caute, chcela by som sa spytat, kedy sa ma nasadit kondom pri styku? Resp kedy nasadzujete vy? Nemam s tym vela skusenosti...ale pride mi to uz neskoro po niekolkych vniknutiach nie? Ale zas na druhej strane aj neprakticke hned na zaciatku....no jednoducho mam v tom chaos. Mozete mi to niekto objasnit ako to robite vy? :) dakujem

luky88

AdamKrt......ty si tiez vzdelany ako keby si mal 15 sperna na prstoch a zena otehotnie no co uz len za debila by si to nechalo na prstoch a dal by ich do zeny no neviem iba debil ktory nevie co je slusne a co sa nema robit a po dalsie sperma umieraju skoro hned ked su na vzduchu vies??tak netrep hluposti ze otehotnie

AdamKrt

Alexa69>:)

bezne, ako bezne. V sexshope kupis XXL kondomy uplne bezne. Ak nestaci, staci objednat velke balenie cez internet.

Ale je pravda, ze kazdy si musi najst svoju znacku, aby mu sadol dobre.

AdamKrt

Alexa69:

kondomy kupis aj XXL...

Ale, aj ked mas neznameho partnera, tak aj s kondomom je obrovske riziko infikovania sa. To by clovek sa nesmel bozkavat, mimo kondomu zena tiez lubrikuje /tiez je to telova tekutina/. Plus pri orale, neviem kolko ludi pouziva kondom, ci latexovu rusku.

Alexa69>:)

Ako Natalia povedala.
Otehotniet mozes uz aj z vyronu, chlap nemusi ani citit, ze nejaky ma, proste sa to stane. Kondom ta ma chranit pred nechcenym otehotnenim alebo chorobami. Ak partnerovi nedoverujes nasad mu ho uz ked zacnete. V opacnom pripade odporucam antikoncepciu.

Adam, bezny kondom je pre pary s vacsim udom neprakticky, akokolvek ho nasadia...

AdamKrt

excell:

poznam ludi, co to praktikovali uspesne 5 rokov, az sa im narodilo dieta... :) Nech si myslis, ze to ovladas akokolvek dobre, vzdy Ti nieco ostane v mocovej trubici, i ked to zastavis. Takze by som sa na to nespoliehal. Naviac, clovek si nemoze byt isty, ci je ta metoda funkcna a nie napr. to, ze ma problem so spermiami a preto partnerka neotehotnie...

excell

Kondóm je dobrá ale véééľmi nepraktická vec, to je to isté ako umývať si nohy a nedať si predtým dole ponožky, ja praktikujem prerušovanú súlož mnoho rokov a funguje to, treba to len vedieť. Vedieť sa dokonale ovládať.

AdamKrt

fata:

samozrejme, ze na tom neni nic zle. Len sa predpoklada, ze ked ides nieco robit, mas to aspon nastudovane. Kondom treba pouzivat pred vniknutim do vaginy a metoda prerusovanej suloze je tak nespolahliva, ze by som ju nenazval ani antikoncepciu, ale skor ruskou ruletou s tehotenstvom... :)
-------------
natalia123:
podrazdene nie... Len prekvapene... :)