nočný stojček

kikolka

Prosim Vas chcela by som sa spytat, mam skryveny jeden predny zub ktory mi ide viac dopredu a preto sa chcem opytat kolko by ma stal fixny strojcek a ci mi to daju na vsekty alebo len na tie dve predne?? :) prosim poradte ! :))

---

nocny strojcek si myslim,ze nepomoze, teda ani mne nepomohol /mala som pekne zuby ale predkus/a to som mala 11 rokov.myslim, ze najucinnejsi by bol fixny strojcek ,a tusim dnes existuju nejake zadne , co sa len drotik tam zozadu zubov, nevyhoda je ze sa musite naucit artikulovat s tym.urcite by som sa informovala na ortodoncii na nieco ucinnejsie.on ten nocny vela krat zvykne aj vypadnut z pusy a ked sa to nenosi cez den,myslim, ze by to bol neista pomaly uciniok.ina cja som najprv mala nocny , potom taky denny, ale to som nenosila, lebo som suslala, boli to 2 platnicky s drotikmi, moja teta nosila fixny asi 10 mes./ja 11 mes/ mala velmi velku medzeru vpredu pre chybajuci zub a ma to krarne teraz.ale mozete vyskusat a ked nepomoze tak fixny,.

makra

efektivnejsi by bol nesnimatelny strojcek, ja som mala v detstve nocny, ale nemal pozadovany efekt, tak mi dali nesnimatelny, ten som mala necely rok a pekne sa mi zubky napravili