nocna

smejko

ako ja som si o 3 rano dala dusenu brokolicu a varene zemiaky a neuskodilo je to lahke jedno ktore nasyti a nezatazi ti organizmus cize nemyslim ze musis byt len na cajikoch,kludne dusenu zeleninku,alebo si doma urob miesany zeleninovy salat a mozes ho jest s chlebickami(vlara alebo nieco take)

alickaj

Jedlo si beriem podla toho na kolko hodín idem na nočnú.Ak od 18 tak je to vždy grep,potom iné ovocie a jogurt.A ak by bolo celkom zle tak mám v zálohe BeBe dobré ráno.Ak idem od desiatej tak len ovocie a jogurt.

sinka

moja mama jedla na nocnej iba jeden jogurt. doobeda prespala, najedla sa, potom rýchlo stihat co musela a znovu na nocnu. pred nou si zjedla nieco lahke a tiez schudla.

brunuska

vies ako rychlo a krasne by si schudla keby si tu nocnu vydrzala na tych bylinkovych cajoch,doobeda vydatny spanok poobede lahke jedlo...ani sa nenazdas a budes kus. Ak chcete schudnut dolezite je byt vyspaty- min. 8 hodin- ak mate malo spanku telo si to kompenzuje na tonach jedla- vas chyti taka zravost ze az.

tereza

ja si toto nocne jedenie ospravedlnujem tym ze doobedie potom prespim a poobede mi moc nechuti lebo som otapena.ale je pravda ze metabolizmus v noci je iny ako cez den.mam to vyskusane.su lepsie lahkostravitelne jedla.tak mam vzdy problem co si na tu nocnu zobrat,lebo vzdy okolo druhej ma chyti vlci hlad a zjedla by som hocico.

brunuska

Nie je dobre jest v noci- vtedy sa telo regeneruje a strava ho zatazuje. Ked uz nemas spanok,nejedz. pi bylinkove caje-skus najma zeleny caj- kvalitny,ak uz budes hladna priprav si surovu zeleninku- mrkvu atd.