uz neviem ako mam bojovat zo svojimi pocitmi. bud som v stave ze ma nic nerozhadze, nezaujima- som prazdna alebo v stave ze mi ide rozorvat vnutro (zufalstvo,smutok, neviem ani opisat pocity)..
taktiez bolo depkove obdobie, myslela som ze uz bude lepsie ale...
neviem ako sa mam vyrovnat s vecami a ovladat emocie. chodila som s chalanom, museli sme sa rozist, 2 tyzdne nato s nim zacala flirtovat jedna holcina priamo pred mojimi ocami. jej snaha vysla, bola medzi nimi iskra. myslim ze sa medzi nimi nic nestalo ale si velmi dobre rozumeju a popravde ma to velmi ranilo. pre mna nemal ani slovo a z nej sa isiel pocikat. bola som v takej situacii ze som od toho nemohla ujst. po roku a pol som zacala mat pocit ze veci budu lepsie, ...ale nie je to tak. vzdy sa to vrati. napr. dnes som nahodne zbadala ze mu pisala, dalo ma to do riadnej depky. mam chut zmiznut z povrchu zemskeho. uz neviem ako to ovladat. chcem sa od toho oslobodit, ale neviem ako. vyzera to ako zacarovany kruh...
pocity
Vieš, čo sa má stať sa stane, zakázané ovocie chutí najlepšie, .... najlepšia rada, aká môže byť je, nechaj veciam voľný priebeh, čas ukáže, čas pomáha, ....čas je aj Tvoj liek, ...
tak
no viem ze to niekomu bude zniet ako banalita a v zivote sa deju ovela horsie veci ale kazdy je iny a kazdeho dostane nieco ine. mna dostalo nieco taketo. sama to nechapem, horsie veci som preskakala a zrazu toto a bum. hlavne zranena dovera, tam boli aj ine veci( nie len to flirtovanie)...ale myslim ze nema zmysel ti vraviet
toto sa ozaj deje, či si to tu niekto vymýšľa, sa mi nechce veriť, ....radšej nebudem komentovať, musela by som byť vulgárna, ...dobre teda nie, ...
Tiež sami to stalo atrvalo to 14! mesiacov... proste vždy ked som videla že mu tá baba pisala na facebooku , alebo mu niečo okometovala vždy ma prepadol hrozný pocit, Závisti,úzkosti a smútku ..Tie pocity ako mavaš ty mavam aj ja neviem prečo,možno sme také povahy..
Jediné čo mi pomohlo je novy 4 mesačný vztah....