Ako brať HAK

Príspevok v téme: Ako brať HAK
Woman256

Beriem HAK Artiziu z dôvodu, prerušenia menštruácie a teraz čakám, že sa opäť obnoví. Je to moja prvá skúsenosť a chcela by som sa spýtať ako sa to teda má brať, keďže z toho príbalového letáčika neviem výjsť. Začala som ju brať 1. novembra a teraz v nedeľu vezmem poslednú tabletku, tam sa píše, že v priebehu 2-3 dní by sa mal dostaviť menzes? A potom pokračovať ďalej v užívaní keď menzes skončí alebo po 7 dňoch? Či ako to je? Ďakujem :)

whee_ee

Niet zač :) A ak budeš mať špinenie aj počas užívania tabletiek, nečuduj sa, prvé tri mesiace sa telo prispôsobuje, zvyká, ak však budú nejaké problémy aj po troch mesiacoch, zbehni zalekárom zmeniť HAK.

neva

v nedeľu je 21.11.,užiješ poslednú tabletku, potom si dáš 7 dní pauzu a v pondelok 29.11. budeš pokračovať novým balením.
Počas pauzy (7dní) by si mala dostať menzes. Je to individuálne, ale obyčajne na 2-3-4 deň, to je jedno. Menzes by mal byť slabší, ako býval predtým, než si začala užívať Hak

whee_ee

7 dní prestávka a na ôsmy deň tabletka z nového blistra, bez ohľadu na menzes,či bol,či nebol, či trvá, či netrvá, všetko je to v príbalovom.