Zdravím všetkých a vopred ďakujem za odpovede.Chcel by som sa stať sanitkárom,ale neviem ako začať.Čo k tomu potrebujem(aké kurzy),a kde sa uchádzať o to miesto.Viem,že to nebude jednoduché,lebo nie som najmladší,ale rozhodol som sa ísť touto cestou.Čakám na Vaše fundované odpovede.
Práca vodiča sanitky
Keď Ti môžem poradiť,tak si hľadaj nejaku inu prácu,lebo zo mzdy ktorú dostaneš za túto prácu veľmi ťažko uživíš svoju rodinu.Ja som pracoval ako vodič sanitneho vozdla tridsať rokov a moja hruba mzda po zvyšení v poslednom roku bola 340 euro.Pracoval so v jednej nemocnici na výchde Slovenska.
..veru, je ich tudost,niekedy aj ja medzi nich zapadam..xixixxi..cmuk..mam ta rada,aj ked ta nepopznam,ale si mi velmi blizka..:-)
Lauri,ja viem,len som to chcela presnejsie objasnit..:-))
....moj manzel isiel robit vodica,ked mal skoncenu skolu elektrikara s maturitou...popritom si ale musel urobit skolu zachranara,nakolko od neviem akeho roku profesia vodic na sanitke nieje,ale musia mat obaja,ako vodic,tak aj zachranar ,zachranarsky kurz....takze..ma maturitu aj ako elektrikar,ale musel si urobit maturitu ako zachranar,teraz je z neho vodic zachranar